Fantastisk arbetsmiljö och hög teamkänsla! Hos oss på internmedicin är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. Är du vår nya sjuksköterska med uppdrag som vårdsamordare?

 

Vårt anställningserbjudande 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för akutsjukvården för ett vikariat som vårdsamordnare under perioden 1/7 2024 till 31/12 2025. Du kommer att arbete främst mot avdelning 76 men även mot MAVA och IMA. 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov.

Allt om dina förmåner

 

Om oss

Avdelning 76 har 12 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. MAVA är en akutinriktad vårdavdelning för vård en kortare period för initial utredning och behandling med möjlighet till kontinuerlig övervakning. IMA är en avdelning som behandlar patienter med sviktande vitalparametrar och som är i behov av extra övervakning, antingen via monitorer eller via tät personlig övervakning.

 

Arbetsbeskrivning vårdsamordnare 

Vårdsamordnarens uppgift är att bistå vårdteamet i tidig utskrivningsplanering genom att skapa en kvalitetssäker utskrivningsprocess utifrån patientens individuella behov i nära samverkan med patient, vårdteam, primärvården och kommunens biståndsbedömare. 

 Detta genom att snarast efter inskrivning:

  • Kartlägga patientens sociala bakgrund, vilken hjälp finns redan, vilka eventuella nya behov har uppstått.
  • Samverka med paramedicinare kring bedömningar inför utskrivningsplaneringen. 
  • Samarbeta med andra aktörer inom regionen: geriatrik, ASIH, palliativ slutenvård och rehabilitering i samråd med vårdteamet för att patienterna ska får rätt vård på rätt plats.
  • Kommunicera med biståndsbedömare samt primärvård genom det gemensamma IT systemet Lifecare.
  • Arbeta efter och ha kunskap om lagarna inom området: t ex HSL, SoL, LSS 

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av bland annat koordinator, paramedicinare, dietist samt farmaceut.  

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska tillstånd  
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och som utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Du bör ha god kunskap om sjukvårdens system samt lätt för att bygga närverk och skapa förtroende. Du bör vara strukturerad då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter och kontakter. Tidigare erfarenhet som vårdsamordnare samt arbete inom akutsjukvården i minst 2 år är meriterande. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss. 

 

Personliga egenskaper 

Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla.  
 

Ansökan

Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 
 
Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2362
Kontakt
  • Malin Gustafsson, 08-12358314
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-02
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb