Funktion Perioperativ medicin och intensivvård

Är du utbildad undersköterska och vill vara med i uppstarten av en ny operationsavdelning inom Dagkirurgi på ME Perioperativ medicin i Karolinska Solna? Då ska du ta chansen nu!

Du erbjuds

 • en individuell introduktion och upplärning anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter med en handledare som stöttar dig genom hela inskolningsperioden.
 • arbete i en verksamhet som planerar att bedriva dagkirurgi inom Ortopedi, Huvud/hals kirurgi och Buk kirurgi.
 • kompetensutveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter med ett brett utbud av operationer och patienter i varierande åldrar samt möjlighet till rotation inom andra typer av flöden utifrån de behov som finns bland sjukhusets patienter.
 • möjlighet att bli en del av en verksamhet som värdesätter teamarbete högt.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig!

Om tjänsten

Den nya medicinska enheten Perioperativ Medicin Solna omfattar samtlig anestesi-, operations- och pre/postopverksamhet för vuxna patienter. Verksamheten är uppdelad i två sektioner och två vårdområden. Vi vårdar patienter som genomgår både planerade och akuta operationer.

Hos oss arbetar cirka 500 medarbetare dygnet runt alla veckans dagar. Vi har bred verksamhet som innefattar anestesimottagning, operationssjukvård, pre- och postoperativ verksamhet för vård före och efter operationen. Vi bedriver även vår egen uppvakningsenhet som bemannas av sjuksköterskor och undersköterskor. 

Vi söker nu flera kollegor till vår nya avdelning i Solna. Som undersköterska inom operation eller anestesi hos oss kommer du inte bara att ingå i en positiv och nytänkande arbetsmiljö, utan även bidra till vår övergripande verksamhetsidé – att erbjuda högkvalitativ kirurgi och omsorgsfull vård till våra patienter. Vi värdesätter teamarbete högt och ger dig möjlighet till rotationer till andra enheter för en varierad och utvecklande arbetsdag. Som medarbetare hos oss arbetar du självständigt samtidigt som teamarbete är en viktig förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, har högt i tak och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. 

Då vår avdelning bedriver planerad kirurgi är arbetstiden förlagd till vardagar på dagtid. Du kommer främst att arbeta på sal med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.

Annonsen avser tillsvidareanställningar.

Vi söker dig som

 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.
 • tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

Kvalifikationer

Krav:

 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom operation, anestesi eller akutvård

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Saknas bevis för skyddad yrkestitel skall betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning skickas med i din ansökan. Här finner du mer information gällande riktlinjer kring beslutet av skyddad yrkestitel för undersköterskor: Undersköterskor får skyddad yrkestitel - Region Stockholm.  

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Provanställning kan komma att tillämpas för denna tjänst. 

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överrenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2313
Kontakt
 • Simone Rabel Wall, 072-4682292
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb