VO Perioerativ vård och Intensivvård (PVI) med 650 anställda, är en universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning, men också där implementering av ny kunskap är kärnuppdrag.

Operationsenheten (Modul 5) ansvarar för kvinnosjukvårdens- och förlossningsverksamhetens operationsverksamhet, både akut och elektivt. Vi ger högkvalitativ omvårdnad till patienterna under dygnets alla timmar.

Enheten leds av två vårdenhetschefer med delat ledarskap. Din medarbetargrupp består av ca 35 operationssjuksköterskor och undersköterskor. På avdelningen finns en bemanningsassistent och en daglig driftledare.

Vi söker dig som:

Är legitimerad sjuksköterska där specialistsjuksköterska inom operationssjukvård och magisterexamen är meriterande. Du ska ha en dokumenterad chefsutbildning och ett par års chefserfarenhet. Vidare har du har erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete.

För att lyckas och trivas i rollen:

Är du en trygg förändringsledare snarare än en förvaltare med driv och höga kvalitetsmål. Du har en god förmåga att se och leda verksamheten mot långsiktiga mål. Du är lugn även i pressade situationer och föredrar att arbeta på ett strukturerat och välorganiserat sätt. Du har förmåga att sätta dig in i andras situation och perspektiv och utvärderar sakligt. Du tror på medarbetarnas kompetens och motiverar och engagerar dem till att nå gemensamma mål.

Vi erbjuder:

På Södersjukhuset har vi ett gediget chefsprogram som skapar förutsättningar för ett gott ledarskap. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. För oss är det viktigt att trivas på jobbet.

Anställning:

Chefsuppdraget är tidsbegränsad till tre år, med möjlighet till förlängning, med en tillsvidareanställning inom grundprofessionen som sjuksköterska. Tillträde enligt ö.k.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdchef Anna Scheibe 08-123 622 32 eller anna.scheibe@regionstockholm.se.

Facklig företrädare och representanter från medarbetargruppen kommer att utses inför intervjuer. Intervjuer och urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Välkommen till oss på vo PVI, Södersjukhuset! Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2107
Kontakt
  • Vårdchef Anna Scheibe, 08-12362232
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12361000
  • SACO, 08-12361000
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb