Forskningsledighet öppnar upp för att prova ett unikt arbetssätt med fokus på konsultativt teamarbete.
Kom och bli en av våra två neuropsykologkonsulter med uppdrag i norra Stockholm.

 

Vårt anställningserbjudande
Vi erbjuder dig en möjlighet att använda dina neuropsykologiska kunskaper och erfarenheter i ett konsultativt och kunskapsspridande gränssnitt. Fokus i uppdraget är att stödja primärvårdens neuroteam kombinerat med utredningsinsatser för vissa patienter inom primärvården. 

Som neuropsykologkonsult bistår du först och främst primärvårdens neuroteam med neuropsykologisk kunskap och kompetens i patientärenden vid gemensamma teamkonferenser, på plats hos neuroteamen. I de fall du bedömer att en neuropsykologisk utredning är avgörande för patientens fortsatta rehabprocess, genomförs den på vår rehabmottagning och återkopplas till patient och neuroteam. Den ligger till grund för neuroteamens fortsatta rehabiliteringsinsatser.

I uppdraget ingår även att bistå neuroteamen med utbildning i kognitiv rehabilitering, rehabiliterande förhållningssätt och kunskap om förvärvad hjärnskada och dess konsekvenser.

Målgruppen är neuroteamens personal och de patienter som har kontakt med neuroteam. Uppdraget är regionövergripande och geografiskt uppdelat mellan norra och södra Stockholm, där den aktuella tjänsten är placerad på Rehabiliteringsmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus och handhar teamen i norra Stockholms upptagningsområde.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för kunskapsöverföring avseende patientspecifik och generell neuropsykologisk information vid de olika neuroteamens teamkonferenser samt i förekommande fall genomförande, dokumentation och återkoppling av neuropsykologiska utredningar. Du planerar och genomför utbildningsinsatser utifrån klinikens undervisningsmaterial om kognitiv rehabilitering samt mindre, anpassade utbildningsinsatser. Då vi är en universitetsklinik ingår undervisning och handledning av studenter/PTP som en självklar del av arbetet. 

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad psykolog med inriktning neuropsykologi med några års erfarenhet inom yrket. Du har erfarenhet av att genomföra neuropsykologiska utredningar. Meriterande är erfarenhet av konsultativt arbete, kognitiv rehabilitering och teamarbete.

 

Personliga egenskaper
Du planerar och driver självständigt ditt arbete framåt, tycker om att ha många kontaktytor samt trivs med att arbeta i team. Du har god förmåga att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter samt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som lyhördhet och samarbetsförmåga. 

 

Övrigt
Vår forskningslediga kollega med erfarenhet i uppdraget finns i lokalerna på Danderyds Sjukhus och kommer att ansvara för introduktion. Närmaste neuropsykologkonsult har sin arbetsplats på Rehabiliteringsmedicinska kliniken på Huddinge Sjukhus, men då vi är många neuropsykologer på kliniker finns det alltid kollegor att konsultera.

                       

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2000
Kontakt
  • Maria Johansson, 08-12359222
  • Mikael Bermås, 08-12359722
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Sveriges Psykologförbund, SL, 08-12340484
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb