Anestesiverksamheten bedriver flera spännande uppdrag på Danderyds Sjukhus AB. Är du en person som lockas av ett intressant och innehållsrikt arbete tillsammans med kompetenta kollegor? Fördjupad kompetens inom ett mindre område eller variation och omväxling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Om oss

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, öppenvårdskirurgi samt ÖNH och medicinsk tandvård där vi bland annat utför barnanestesi. Vi genomför även anestesi på röntgen, endoskopin och hjärtintervention. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. Vi söker erfaren anestesisjuksköterska för sedvanlig dag-/kväll- och helgtjänstgöring, men kan även diskutera nattjänstgöring hela eller delar av arbetstiden. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

 

Vi erbjuder

 • En tillsvidareanställning 38,15 timmar/vecka
 • En personlig introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter
 • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap
 • Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare
 • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov
 • Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat erbjuder vi flera studiedagar per år, möjlighet till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen
 • Vi arbetar efter Region Stockholms kompetensstege. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning
 • Rotationstjänstgöring och ett varierande och omväxlande arbetsinnehåll

 

Vi söker

Dig, en anestesisjuksköterska som arbetat några år inom professionen och som tilltalas av en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du lyssnar, kommunicerar och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete ser vi som en stor tillgång.                                                 

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi kan lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi, med några års erfarenhet.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Maria Olsson, Centraloperation Tel: 08-123 550 96

Vårdenhetschef Mattias Frimodig, Centraloperation Tel: 08-123 580 25

Fackliga företrädare: Vårdförbundets fackexpedition Tel: 08 123 561 59

 

Övrigt

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38:15 h/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1974
Kontakt
 • Vårdenhetschef Maria Olsson, Centralopertion, 08-12355096
 • Vårdenhetschef Mattias Frimodig, Centraloperation, 08-12358025
Facklig företrädare
 • Vårdförbundets fackexpedition, 08-12356159
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-16
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb