Folktandvården Stockholm

Arbeta med oss på Sveriges modernaste sjukhus!

Folktandvården Stockholm, orofacil medicin finns på alla de stora akutsjukhusen och är en del av specialisttandvården. Här finns mycket att upptäcka och lära sig. Kliniken som du kommer arbeta på ligger på Karolinska sjukhuset i Solna och öppnade i april 2022. Kliniken ligger i samma hus som käkprotetik, käkkirugin och käkortopedin, och har tre egna behandlingsrum. På orofacial medicin arbetar specialisttandläkare, ST-tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister. Tyngdpunkten för verksamheten ligger på vuxentandvård, och sker i nära samarbete med sjukhusets olika avdelningar. Revisionstandvård förekommer endast i mycket begränsad omfattning.

Arbetsuppgifter
Nu har du möjligheten arbeta för våra patienter som behöver få sin tandvård på sjukhuset. I din roll träffar du patienter under olika sjukdomsbehandlingar och behöver hålla högsta servicenivå gentemot patienter som ofta befinner sig i en besvärlig livssituation. I det dagliga arbetet ingår assistans, remisshantering och telefonkontakter . Du är även behjälplig med den övriga patientnära administrationen och sterilarbete. Hos oss får du chansen att utvecklas och arbeta i en spännande och kreativ miljö tillsammans med erfarna och glada kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tandsköterskeutbildad och som har intresse för orofacial medicin. Du har en god kommunikativ förmåga på svenska. Du är en person som motiveras av att hantera flera olika arbetsuppgifter och har god datavana.

Villkor
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och brev i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 6 maj. Vi är intresserade av både heltid och deltidsarbetande kollegor. Tjänsten är tillsvidare och provanställning kan förekomma. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan då tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Martin Ljungberg, tel. 070-001 75 86 eller mejl martin.ljungberg@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vår/sommar 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/852
Kontakt
  • Martin Ljungberg, 08-12316602
  • Natalya Mishina, 08-12315329
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb