Trygghet, prestigelöshet och nyfikenhet- det utmärker oss på Röntgenkliniken. Välkommen till en verksamhet med högkompetent personal och helig fikakultur!

 

Några av dina framtida kollegor berättar om sitt jobb

”Det roligaste med mitt jobb är att få jobba med både teknik och människor.” Alber, röntgensjuksköterska

”Cheferna här är väldigt mottagliga för nya idéer och vi får en del frihet i förändringsarbetet.” Linda, röntgenundersköterska

”Gänget här är fantastiskt! Vi är mer än bara kollegor, jag har hittat vänner för livet. Det bidrar till att jag ser fram emot att gå till jobbet.” Arya, röntgensjuksköterska

 

Vårt anställningserbjudande

På Danderyds sjukhus Röntgenklinik har vi en tydlig grundstruktur men även flexibel inställning där vi lyssnar in dina synpunkter och vågar prova nya tillvägagångssätt. Tillsammans hjälps vi åt mellan professioner för att få verksamheten att flyta på samt skapa trivsel och gemenskap. På köpet får vi kunskapsutbyte och omväxling i arbetet.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling samt strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap. Vi är det lilla sjukhuset med stor potential, där vägen mellan beslut och handling är kort. 

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuds du:

  • Omväxlande arbete med både elektiva och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation.
  • Goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet inom yrket
  • Nya, rymliga lokaler och härlig takterrass för lunch- och fikaraster
  • Vidareutbildning internt och externt
  • Individuell inskolningsplan och schemaläggning som passar dina behov

I vår verksamhet finns något som passar just dig!

  • Erfaren röntgensjuksköterska? Fördjupa dina kunskaper inom exempelvis DT-kranskärl.
  • Nyexaminerad? Få en bred grund inför din framtida yrkeskarriär.               

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Spännande saker på gång i vår verksamhet

Vår DT-kranskärlsverksamhet utvecklas och utökas. I början av 2024 ansluter vi till SCAPIS-studien med den nya fotonräknande datortomografen.

SCAPIS – en världsunik forskningsstudie

 

Arbetsbeskrivning

Som röntgensjuksköterska hos oss har du ett omväxlande och utvecklande arbete, i ett stundtals högt tempo. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan, akutröntgen på plan 2, i nära anslutning till akutmottagningen, och röntgenavdelningen på plan 3. Den akuta verksamheten är öppen dygnet runt och den elektiva verksamheten är öppen dagtid samt med viss kvälls- och helgverksamhet.

Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar, samt helger. Vi erbjuder tillsvidareanställning eller timanställning, beroende på vad som passar dig.

 

Kvalifikationer

Legitimerad röntgensjuksköterska. Meriterande med några års erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg med förmåga att bibehålla lugnet i en föränderlig vardag med ett stundtals högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och söker information om så krävs för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna hantera arbetet när nya situationer uppstår. Du är en bra kollega som värdesätter och bidrar till ett gott samarbete.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående/enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7472
Kontakt
  • Amanda Lundell, 08-12359216
  • Anna Lind, 08-12359718
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0771-420420
Publicerat 2024-03-21
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb