Akademiskt specialistcentrum, Studieenheten Akademiskt specialistcentrum

Vi söker dig som vill arbeta som forskningssjuksköterska på Studieenheten Akademiskt Specialistcentrum - en klinisk forskningsverksamhet som verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier i Region Stockholm. Verksamheten ligger centralt belägen i moderna lokaler på Sabbatsbergs sjukhus. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och bygga kompetenta team med vilja, energi och nytänkande och genom detta bidra till framgångsrik forskning i Sverige.

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska kommer du att arbeta med flera kliniska prövningar parallellt. Arbetet innebär patientansvar vilket inkluderar besök med provtagning och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. Utöver detta tillkommer även datainmatning, administration och andra ansvarsområden på enheten. Likaså är det stort fokus på patientrekrytering under perioder då detta är aktuellt. Studieenheten är en verksamhet under ständig utveckling och vi ser gärna att du även tar en aktiv roll i detta och alla möjligheter finns att få fler ansvarsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi söker
Vi söker dig som gillar utmaningar, är drivande, flexibel och självständig. Det är också viktigt att du är serviceminded och att du tycker arbetet är en rolig del av livet. Du har lätt att lära och har en positiv inställning. Vi söker någon som är lösningsorienterad och tycker att problemlösning är kul.

Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser i gruppen för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat.

Kvalifikationer  
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av att arbeta som forskningssjuksköterska med kliniska prövningar.

Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i MS Office samt vana från att använda olika IT-lösningar och tycker att det är kul med olika IT-system. 

Du har inga problem med att prata i telefon och kommunicera med både patienter och aktörer som Studieenheten samarbetar med, utan tycker att detta är en kul del av arbetet.

Övrigt
Akademiskt specialistcentrum (ASC) är en enhet inom Region Stockholm för patienter med MS, Parkinson, diabetes, reumatiska sjukdomar och Överviktscentrum. Dessutom ingår en enhet för kliniska prövningar i öppenvård: Studieenheten Akademiskt specialistcentrum.

Inom ASC är forskning, utbildning, utveckling och innovation integrerat i den dagliga vårdverksamheten. I vårt uppdrag ingår att utveckla nya arbetssätt, innovativ användning av medicinsk teknik och e-hälsolösningar, hög patientmedverkan och samverkan med olika vårdgivare, patientföreningar och näringsliv. Vi strävar efter att skapa en personcentrerad vårdmiljö tillsammans med de patienter som vänder sig till oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4888
Kontakt
  • Fam Taranger, 08-12349878
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Ulrika Sundbye, 08-12340490
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb