Folktandvården Stockholm

TA CHANSEN att ta nästa steg i din karriär och utbilda dig vidare till NISCHTANDLÄKARE inom ditt specifika intresseområde. 

När du är du är färdigutbildad nischtandläkare på Folktandvården Stockholm ger vi dig möjlighet till att:

  • arbeta inom något av följande ämnesområden: parodontologi, bettfysiologi, protetik, orofacial medicin, endodonti, pedodonti och käkkirurgi.
  • få 7 000 kr påslag på din lön om du är på en klinik och är du på två kliniker erhåller du 12 000 kr i påslag.
  • stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i verksamheten och vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet.
  • hålla dig uppdaterad och påläst inom ditt specifika ämnesområde och dess odontologiska utveckling och du kommer att få genomföra analyser inom området.
  • ta ett helhetsansvar tillsammans med klinikledningen för klinikens och grannklinikernas medarbetares kompetens­utveckling inom området.
  • få samarbeta med andra nischtandläkare. Då vi samlar nischområden på utvalda kliniker, vilket för dig betyder ett mycket stort kompetensutbyte.

Utbildningen
Utbildningen som du kommer att få ta del av är på 20 procent och den pågår under nio månader. Du kommer att tilldelas en erfaren handledare inom ditt specifika ämnesområde. Vi välkomnar både externa och interna kandidater till att söka denna roll.

Som extern kandidat erbjuds du en anställning på någon av våra kliniker inom allmäntandvården och där kommer du att arbeta återstående 80 procent. Om du är en intern medarbetare som erhåller den här möjligheten kommer du att vara kvar på din ordinarie klinik resterande 80 procent.

Vad behöver du för att lyckas
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med 10 års erfarenhet samt med dokumenterad ämneserfarenhet. Vi vill även att du ska kunna redogöra för din åtgärdsstatistik inom ditt specifika ämnesområde. Dessutom söker vi efter dig som har ett ekonomiskt tänk och som då kan styrkas med timintäkter.

Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för den här rollen är samarbetsförmåga och en pedagogisk förmåga extra viktigt.   

Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 18 juni-2023. 

Kontakta oss gärna om du vill höra mer kring nischuppdraget
Vill du höra mer kring hur vi arbetar med våra nischområden eller diskutera vidare kring något ämnesområde som vi ej har nämnt i annonsen?

Välkommen att kontakta områdeschef:
Linda Palmqvist: tel. 070-002 87 20 eller mejl: linda.palmqvist@regionstockholm.se
Silvio Kosovic: tel. 070-092 70 97 eller mejl: silvio.kosovic@regionstockholm.se
Joakim Levin: tel. 072-582 23 42 eller mejl:  joakim.levin@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4886
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315638
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb