Folktandvården Stockholm, Allmäntandvård

Vill du arbeta som ledare i ett av Europas största tandvårdsföretag? Nu har du möjlighet att få arbeta som arbetsledare på vår klinik i Vallentuna. Det här uppdraget passar dig som har idéer och driv och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag

I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Uppdragets tyngdpunkt är främst på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket bland annat kan handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du motiveras av att ta ett stort ansvar för att driva kliniken på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare. Tillsammans med klinikchefen är du den sammanhållande länken på kliniken i Vallentuna och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm.

Kliniken i Vallentuna
Du kommer att få samarbeta med en glad och positiv grupp på 11 behandlingsrum. Hos oss arbetar såväl nyutexaminerade som erfarna behandlare. Vår fina klinik är belägen i Vallentuna centrum, vilket innebär att vi har goda kommunikationsmöjligheter med Roslagsbanan och bussar.

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat som arbetsledare är det meriterande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård. Utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint nätverk inom bolaget att utbyta kunskap och erfarenheter med. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 25 juni-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta; Jannica Lindström, klinikchef, tel. 072-594 93 22.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vallentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4832
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb