Vill du jobba i ett mångkulturellt område där du möter människor från världens alla hörn på ett och samma ställe? Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad och får så mycket tillbaka?

Vi på Husby-Akalla vårdcentral söker dig som vill växa med oss till den bästa versionen av oss själva.

Välkommen till vår unika verksamhet med gyllene möjligheter!

Husby-Akalla vårdcentral är en väletablerad mottagning där vi har hela världen som arbetsfält.

Husby Akalla vårdcentral är en husläkarmottagning med drygt 6000 listade patienter som genomgår just nu en spännande utvecklingsfas. Vår vision är vi ska bedriva den bästa primärvården i Stockholm inom snar framtid, vilket vårt team beskriver som: ”En hälsosam och attraktiv arbetsplats som erbjuder vård av hög kvalitet, med kontinuitet, patientsäkerhet och lättillgänglighet i fokus.”

I vårt uppdrag ingår även att arbeta hälsofrämjande mot hela befolkningen i vårt område vilket görs på olika sätt i samverkan med ideella föreningar och kommunen i området. 

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med goda arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö, en trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang, "högt i tak", och ett modernt ledarskap med lyhördhet, delaktighet och tillit i fokus. Du får förmåner i form av flextid, friskvårdspeng samt kontinuerlig kompetensutveckling som anpassas efter dina drivkrafter och behov.

Arbetsuppgifter:  

Du kommer att ansvara för sjuksköterskedelen av diabetesvården på Husby-Akalla vårdcentral. Vi har ca 400 diabetiker som behöver dina fantastiska insatser. Du kommer även att sköta väntelista och kallelser till årskontroll av diabetespatienterna till våra läkare som du kommer att ha nära samarbete med. Alla arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral kan förekomma, men ditt huvudsakliga fokus kommer att vara diabetespatienterna. 

Vi har under de senaste två åren arbetat strukturerat med våra diabetiker som legat högt i HbA1c och uppnått en markant förbättring. Detta vill vi gärna fortsätta med tillsammans med dig. Hos oss kan du göra skillnad!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 40h/vecka. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är distriktssköterska eller leg sjuksköterska med genomgången diabetesutbildning (15 hp). Önskvärt att du tidigare arbetat i primärvården och har erfarenhet av journalsystemet Take Care

Personliga egenskaper:  

Förutom att du har goda kunskaper, gott omdöme och en helhetssyn så är du också intresserad och nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund, vår befolkning kommer från världens alla hörn och det ställer krav på vår kulturella medvetenhet.

Du tycker om att arbeta självständigt men också i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig.

Vi har en verksamhet under förändring och ser gärna att du har stort intresse för utveckling och förbättringsarbete. Du är en kvalitetsmedveten lagspelare som vill vara med och utveckla vårt team och alltid arbetar med patienten i fokus!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringen sker löpande och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4780
Kontakt
  • Sumaya Al-Shakarji, Verksamhetschef, 070-2634120
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet: Annika Stigmanslid, annika.stigmanslid@regionstockholm.se,08-12340490
Publicerat 2023-08-08
Sista ansökningsdag 2023-09-10

Tillbaka till lediga jobb