Är du intresserad av att vara med och leda en familjär vårdcentral har du kommit rätt!

Om oss:

Inte längre än 15 min från T-centralen finns vi - Abrahamsbergs vårdcentral - med 7500 listade patienter och ca 20 medarbetare. Under devisen ”Bäst-i-väst” vill vi vara det självklara valet för såväl patienter som medarbetare. 

Vi har ett nära samarbete med Brommaplans vårdcentral genom gemensam ledning, samverkan kring arbetssätt och rutiner.

Arbetsuppgifter:

Som Enhetschef ingår du i den med Brommaplan gemensamma ledningsgruppen. På så sätt får du en helhet större än delarna. Du har personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för 10-12 medarbetare och samverkar med enhetschefen på Brommaplan om den gemensamma hemsjukvården. Som chef leder du och deltar vid behov i det dagliga kliniska arbetet. Du arbetar för att skapa en god arbetsmiljö och effektiva team. Verksamhetsutveckling är en självklar del av uppdraget. Vidare ansvarar du som enhetschef för att riktlinjer och rutiner efterföljs, att målen uppnås och att teamet säkerställer kvaliteten i insatserna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med eller utan specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Du har intresse och erfarenhet av primärvård och meriterande är om du har erfarenhet som chef inom hälso-och sjukvård. 

Personliga egenskaper:

Som person är det viktigt att du har goda ledarskapsegenskaper, så som förmåga att fatta och förverkliga beslut och tillvarata och utveckla medarbetarnas erfarenheter och kompetens. Du är tydlig i din kommunikation, trygg i din roll och utvecklingsfokuserad. Du har helhetsperspektiv och gentemot dina medarbetare är du stödjande utan att frånta ansvar eller detaljstyra och skapar lätt förtroende. Du har ett driv och ett engagemang för din uppgift och har förmågan att bidra till ett öppet, framåtriktat arbetsklimat. 

Anställningsform:

Tjänsten som Enhetschef är ett graviditetsvikariat på 12 månader med i grunden en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska alt distriktssköterska. Arbetstid måndag till fredag, tillträde så fort som möjligt eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng kollegor.  SLSO erbjuder chefsutbildningar och workshops som du som chef kan anmäla dig till.

För mer information:

Verksamhetschef Mikael Pettersson, tel. 0739-661578

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4764
Kontakt
  • Mikael Pettersson, Verksamhetschef, 0739661578
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet,, 08-12340490,carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb