Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer

Är du undersköterska och intresserad av att arbeta med högspecialiserad cancervård? Tycker du det är intressant och spännande att lära dig nya saker? Är du dessutom engagerad och vill arbeta för att utveckla vården för patientens bästa? Då kan det vara dig vi söker till vår mottagning!

Vi erbjuder

Bröst-, endokrina tumörer och sarkom är en medicinsk enhet som ingår i Tema Cancer. Vår medicinska enhet är uppdelad i två patientflöden: Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom.

Inom patientflödet Endokrina tumörer och Sarkom utreder, opererar och behandlar vi benigna tumörer och cancer i tyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer Sarkom. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi. För Neuroendokrina buktumörer och kirurgi mjukdelssarkom har vi uppdragnationell högspecialiserad vård.

Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk behandling. Därför har vi i vårt patientområde valt att slå ihop cancerkirurgi och onkologi för att samla olika kompetenser kring patienten. Samlad kirurgisk och onkologisk vård betyder bättre kontinuitet, kortare väntetider samt förbättrad patientsäkerhet.

Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder!

Om tjänsten

Som undersköterska på mottagning mottagningen kommer din huvudsakliga uppgift  vara att ansvara för att arbetet flyter på under mottagningstid, som att assistera vid undersökningar vid behov eller hjälpa patienter tillrätta.  Vidare ansvarar du dagligen för iordningsställande av mottagningsrum före och efter mottagning. Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara att kalla patienter till mottagningen, boka tolk och boka sjukresor.

 

Annonsen avser ett vikariat för föräldraledig.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter samt visar omdöme under tidspress.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande:

 • Mycket goda kunskaper i Take Care – kalender och bokningssystem
 • Vana från TeleQ.
 • Erfarenhet från slutenvårdsarbete inom kirurgi och eller onkologi.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4721
Kontakt
 • Liselotte Karlsson, 08-12377708
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb