Vi flyttar till nya större och fräschare lokaler i Sickla! Är du intresserad av digitalisering, utveckling och implementering av digitala system som underlättar kontakten med BUP NP för våra patienter? BUP Neuropsykiatri söker nu en medicinsk sekreterare till enheten på Hesselmans Torg 6, Sickla i Stockholm. Arbetet sker dagtid.

 

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills fyra neuropsykiatriska mottagningar: Väst, Sydost, Nordväst samt Sydväst. Samtliga med uppdrag att utreda och behandla barn och unga med neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, biträdande enhetschef, enhetschef och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på BUP Neuropsykiatri präglas av hög kompetens, utvecklingsvilja och kvalitet.

Enheterna arbetar med medicinsk behandling, bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter (autism eller ADHD). Målet är att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Uppdraget innefattar även medicinsk behandling.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att utveckla och arbeta med enhetens administrativa flöden kopplade framför allt till våra patienter men också personal och ekonomi. Du kommer tillsammans med kollegor att öka digitaliseringsgraden i våra kallelsesystem via TakeCare och AlltidÖppet. Du hanterar inkomna remisser, tidsbokning/kallelser digitalt och per post och av/ombokning.

I arbetet ingår också att hantera beställningar och fakturor, ta emot och handlägga inkommande samtal via telefonsystemet TeleQ samt arbete i det personaladministrativa systemet Heroma. Medicinska sekreterare skriver också journaler och koordinerar utredningstider för att bidra till att utredningar genomförs effektivt och smidigt för patienterna. Du kommer också att svara på frågor från patienter och vårdnadshavare som besöker mottagningen. Allt eftersom mottagningarnas administration utvecklas anpassas och förnyas arbetsuppgifterna för medicinska sekreterare för att så långt som möjligt underlätta för patienter att få rätt vård i rätt tid.

Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Du har lätt för att hantera nya digitala system och lösningar, och ser fördelar med digital teknik tillgänglig för patienter.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet samt vana att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration), TeleQ (telefonisystem), Heroma (personaladministration) och Raindance (ekonomiadministration).

Personliga egenskaper

Som person är du effektiv samtidigt som du är flexibel och processinriktad. För att klara uppdraget behöver Du vilja bidra till ett gott samarbetsklimat i arbetsgruppen och ett gott bemötande av patienter och anhöriga. Du gillar utveckling, förbättring av administrativa processer och klarar av att hantera en uppbyggnadsfas där rutiner och arbetsuppgifter förändras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Tillträde efter överenskommelse.

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4715
Kontakt
  • Samuel Stener, tf enhetschef , samuel.stener@regionstockholm.se.
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481.
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb