Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning 70 Nacka

Sign on bonus för sjuksköterska, välkommen till Psykiatrisk avdelning 70, Nacka sjukhus - 

 

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.


Vi söker en engagerad sjuksköterska som tillsammans med oss vill skapa psykiatrisk vård av bästa kvalitet.

Avdelning 70 är inriktad mot allmänpsykiatri och har 16 vårdplatser. På avdelningen vistas både patienter frivilligt och enligt psykiatrisk tvångsvård (LPT).

Vi betonar värdet av evidensbaserad diagnostik och behandling, och för att säkerställa kvalitet och jämlik vård, vägleds arbetet av vårdprocesserna inom SLSO Psykiatri. Vi arbetar i tvärprofessionella team som består av skötare, sjuksköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och läkare.

Arbetsplatsen ligger i nybyggda lokaler i Nacka sjukhus intill Ektorps centrum med goda kommunikationer och nära till natursköna Nyckelviken och Långsjön.

Ditt arbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska på avdelningen har du en arbetsledande funktion och tar hand om och leder den psykiatriska och somatiska omvårdnaden. Du har kontakt med vårdgrannar och närstående. Du arbetar med arbetsuppgifter i form av medicinutdelning och dokumentation i journalsystemet TakeCare. 

Våra förväntningar på dig

Vi letar efter dig som växer i samarbete med andra och har en förmåga att möta patienter med psykisk ohälsa och vill vara med och utveckla avdelning. Du känner dig bekväm med att ha en arbetsledande funktion och har en god förmåga att prioritera och strukturera. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för nya människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vidare ställer vi krav på att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri. Vi ser gärna att du är/eller önskar utbilda dig till specialistsjuksköterska inom psykiatri.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, dag- och kvällsschema. Arbete 2 helger av 5.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling och vi erbjuder en arbetsmiljö med tydliga roller och ett multiprofessionellt teamarbete för att våra patienter ska få en så bra vård som möjligt.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.


Låter det intressant?

Skicka in ditt CV och personligt, vi ser fram emot att få träffa dig och visa mer av vår verksamhet. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 augusti 2023.

Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4635
Kontakt
  • Banafsha Khaliq, 08-12368477
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb