Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Sollentuna psykmottagning

Sollentuna psykiatriska mottagning riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 engagerade medarbetare. SPM är en trevlig arbetsplats med hög kompetens och god gemenskap som finns i ljusa och härliga lokaler i Sollentuna, nära buss och pendeltåg (Helenelund).

På mottagningen är vi uppdelade i två basteam samt ett neuropsykiatriskt team, baserade på patientens behov. I basteamen hjälper vi främst patienter med depression, ångestsyndrom och personlighetssyndrom. Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta i ett av våra två basteam, dock även med uppdrag inom vårt neuropsykiatriska team, såsom att tillsammans med sjuksköterskekollegor bemanna vårt uppskattade drop-in för patienter med ADHD/ADD.

Teamen består förutom sjuksköterska av psykologer, psykoterapeut och specialistläkare i psykiatri. Det finns inarbetade arbetssätt och rutiner som gör ditt uppdrag tydligt. Vi vill dock bli ännu bättre och bedriver systematiskt kvalitetsförbättringsarbete. Det finns alltså goda möjligheter till att påverka arbetssätt och rutiner på mottagningen. Utöver det finns även möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. I vårt arbete följer vi regionala vårdprogram/SLSO:svårdprocesser och använder evidensbaserade metoder.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska i ett basteam och teamarbete över professionsgränser. I arbetet ingår bl.a. uppföljning av farmakologisk behandling, effektutvärdering, biverkningskontroll och olika former av stödjande samtal med patienter. Samtalen kan vara inriktade på hantering av pågående kris, suicidprevention, ökad fysisk aktivitet eller minskat alkoholbruk. Vårdplanering och utvärdering sker i samarbete med patienten och teamet där sjuksköterskan bidrar med sin unika kompetens i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer:
Leg. Sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Är du specialist i psykiatri är det meriterande.

 

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid egenskaper som förmåga att arbeta självständigt och effektivt, ett professionellt förhållningssätt samt interpersonell smidighet och flexibilitet.

 

Anställningsform:
Tillsvidaretjänst, heltid (40 tim/v) Start augusti 2023, flexibilitet kring startdatum finns.
Vi kan komma att tillämpa provanställning om högst 6 månader.

 

Övrigt:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag 5000kr/år och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år. Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden, så vänta in med att skicka in din ansökan!

 

Varmt välkommen med Din ansökan!

Läs mer om oss på: www.psykiatrinordvast.se

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4542
Kontakt
  • enhetschef Christine Toll, 0702524165
  • bitr. enhetschef Karolina Mardula, 08-12349339
Facklig företrädare
  • Lena Elfström vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-07-24
Sista ansökningsdag 2023-08-20

Tillbaka till lediga jobb