Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, Psykiatricentrum Södertälje, Psykos- och heldygnsvårdssektionen

Vilka är vi?

Psykiatricentrum Södertälje är en specialistpsykiatrisk klinik inom Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Kliniken har sex öppenvårdsenheter och två heldygnsvårdsavdelningar. Med våra 200 medarbetare är vi en liten klinik med korta beslutsvägar där vi sätter både personal och patienterna i centrum. Vårt upptagningsområde är Södertälje, Salem och Nykvarn.

Inom slutenvården arbetar vi dygnet runt med både omvårdnad och behandling. Nu behöver vi förstärkning av timvikarier till våra avdelningar inom slutenvården. Vi vårdar många patienter som ofta har en eller flera diagnoser. Vården bedrivs både frivillig och under tvång. Varje avdelning har 16 vårdplatser.

Vem är du?

Du har erfarenhet av vårdarbete inom psykiatri och eller socialpsykiatri alternativt LSS och har någon form av vårdutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du kanske redan arbetar i vården och vill arbeta lite extra på timmar. Alternativ väljer att arbeta som vikarie på flera olika vårdinrättningar.

Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet. En trygg och stabil grundpersonlighet, är en förutsättning för arbetet på våra avdelningar och i kontakten med våra patienter.

Hur arbetar vi?

Som undersköterska/skötare hos oss deltar du i en omvårdnadsgrupp tillsammans med sjuksköterskor, kurator och läkare. Teamet har patientens psykiatriska omvårdnad i fokus.  Arbetet innefattar även somatiskt omhändertagande samt anhörig- och nätverksarbete. Vilket gör att arbetat är omväxlande och utvecklande.

Vi arbetar aktivt med vårdplaner och patienters delaktighet i sin vård. Dokumentation i journalsystemet Take Care är en självklar del av arbetet samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på www.psykiatricentrumsodertalje.se

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter behov
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4481
Kontakt
  • Ronny Tejding , 08-12367763
  • Ingela Brunsärn , 08-12368025
Facklig företrädare
  • Erika Mellqvist, Kommunal , 08-12340470
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb