Södersjukhuset AB, Kirurgi

Verksamhetsutvecklare till verksamhetsområde Kirurgi, Södersjukhuset AB

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. VO kirurgi bedriver vid sidan av det akuta uppdraget planerad kirurgi både i slutenvård och i dagkirurgi. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.

Nu har du möjligheten att söka en riktigt intressant roll som verksamhetsutvecklare till verksamhetsområde Kirurgi!

Tjänsten

I uppdraget som kvalitets- och verksamhetsutvecklare arbetar du tillsammans med ansvarig verksamhetsområdeschef, sektionschefer och vårdenhetschefer. Du processleder olika utvecklingsprocesser, rutiner och driver kvalitetsarbeten för att utveckla verksamheten. Rollen innebär att du faciliterar, ger metodstöd i form av kunskaper, processer och rutiner som ska leda till att vi ger den bästa vården till våra patienter.

Organisation

Du är direkt underställd verksamhetsområdeschefen för Kirurgi och ditt arbetsfält är hela verksamhetsområdet. I uppdraget ingår att med helhetsperspektiv stödja cheferna i processer och utveckling som går i linje med sjukhusets/verksamhetsområdets uppdrag.

VO Kirurgi, med nästan 400 anställda, är en universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning, men också implementering av ny kunskap är kärnuppdrag. Vår strävan är att modernisera verksamheten med målet att bli den bästa arbetsplatsen med den bästa vården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vårdutbildning i grunden och som har god erfarenhet av sjukvård som tex sjuksköterska. Du ska ha intresse av kvalitets-/ verksamhetsutveckling och inom hälso- och sjukvårdsarbete. Viktigt för denna tjänst är att du har god erfarenhet från sjukvårdsflöden snarare än som fullfjädrad verksamhetsutvecklare. På sikt ser vi att du utvecklar dina kunskaper som processledare, metoder och får en verktygslåda för att kunna stötta i utvecklingsarbeten.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och orädd och kan arbeta självständigt samt kunna göra dragningar/ presentationer för både medarbetare chefer och ledningsgrupper. Du tillämpar ett pedagogiskt arbetssätt för att skapa förståelse hos de olika chefsgrupperna och är van vid att hantera utmaningar samt driva utveckling framåt. Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du bör även besitta en god organisatorisk och administrativ förmåga och du utrycker dig väl i tal och skrift.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av öppen och rak kommunikation, hög kompetens och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla verksamheten genom att involvera medarbetarna i forskning och utbildning.

Som ny verksamhetsutvecklare hos oss får du en genuin introduktion där du ständigt kommer att utvecklas i din roll.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Vid frågor om tjänsten kontakta tf. verksamhetsområdeschef Anneli Linne på telefon 08-123 624 94 alternativt anneli.linne@regionstockholm.se eller Tomas Karlsson, HR-partner på telefon 072-5993708. Vi önskar få din ansökan senast den 4e juni 2023! 

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning.

Välkommen till oss på VO Kirurgi, Södersjukhuset!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4451
Kontakt
  • Anneli Linné, 08-12362494
  • Tomas Karlsson, 072-5993708
Publicerat 2023-05-13
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb