Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 12

Trött på treskift?


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt med ett härligt gäng i nya fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Årstaviken. Du kommer att arbeta på fast rullande schema om 7 nattpass per 3 veckors period, 74,33%. Möjlighet till heltid med fler nattpass eller varierande dag/kväll finns om du är intresserad.

Södersjukhuset har ett eget gym inklusive träningspass i grupp och vi erbjuder ett friskvårdbidrag på 3000 kr/år. På natten får du dubbelt ob-tillägg.

Avdelning 12 är en ortopedisk akutvårdsavdelning med 24 rymliga, moderna och ergonomiska enkelrum med tillhörande toalett och dusch. Vi vårdar patienter pre- och postoperativt efter ortopediska skador. Vårdtiderna är korta, patienterna har varierande ålder och olika skador som bland annat höft-, fotleds- och knäfrakturer.

Du kommer att ha stöd från kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll. Det finns möjlighet till flera interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege för sjuksköterskor. Vi erbjuder ortopedisk vidareutbildning och det finns möjlighet att utveckla verksamheten genom vår ämnesorganisation.

I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Dagtid på vardagar har vi också en flödessjuksköterska, som avlastar övriga kollegor genom att sköta en stor del av det administrativa arbetet på avdelningen och även ansvarar för alla inkommande telefonsamtal.

Utveckling är något som är viktigt för oss och vi försöker alltid sträva framåt genom att ta vara på varandras nya idéer och förslag på förbättringar. Vi arbetar med personcentrerad vård för att främja patienternas delaktighet.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Du hittar oss på ortopeden_sos på Instagram!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 74,33%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4220
Kontakt
  • Tina Sjöqvist, 08-12362961
  • Karin Bokedal, 08-12364813
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb