På internmedicin avdelning 76 erbjuds du en spännande och utvecklande arbetsplats med goda möjligheter till personlig såväl som yrkesmässig utveckling! Välkommen till ett team där vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra och trivs på jobbet.

 

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 76 har 12 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade lokaler där alla patienter har eget rum. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Ni är två sjuksköterskor som arbetar på nattpasset med medicinskt ansvar för 6 patienter var. Att tillsammans med våra erfarna undersköterskor utföra omvårdnaden av patienterna är självklart en lika viktig del som den medicinska delen. Nattetid har man nära kontakt med och ett gott stöd av jourläkare på sjukhuset.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Arbetet innehåller många medicintekniska moment.

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården. Vi ser gärna att du arbetat en tid som sjuksköterska och är trygg i din roll. Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är en trygg person som behåller lugnet och fokuset oavsett situation. Du ser möjligheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar initiativ och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tycker att det är kul att samarbeta tätt med dina kollegor och eftersträvar en positiv stämning i arbetsgruppen. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne. Du tänker strategiskt, långsiktigt och har ett brett perspektiv.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse av att förbättra och utveckla vården och våra arbetssätt då vi fortfarande är i uppbyggnadsfasen av vår verksamhet.

 

Övrigt

  • Tillsvidareanställning natt
  • Natt har arbetstidsförkortning där 32,25h/v motsvarar heltid
  • Dubbelt ob
  • Start enligt överenskommelse.
  • Introduktion anpassad just för dig utifrån dina tidigare erfarenheter och individuella behov.
  • Friskvårdsbidrag 5000 kr/år

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 32,25h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2799
Kontakt
  • Malin Gustafsson, 08-12358314
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 08-12357070
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb