Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning, Vårdvdelning 72

Vill du genom ledarskapet vara med och utveckla gynekologin?

Då har vi har ett spännande och utvecklande arbete för dig! Södersjukhusets mission är att bli landets ledande akutsjukhus. Vi vill ha en verksamhet med hög trivsel och engagerade medarbetare.

Om tjänsten

Avd 72 är en kombinerad gynekologisk sluten-och dagvårdsavdelning och är en del av den gynekologiska sektionen. Uppdraget innefattar ansvar för omvårdnaden, arbetsmiljön och att leda mot vårdenhetens uppdrag och mål inom givna ekonomiska ramar. Du blir närmaste chef för ca 40 medarbetare. Du coachar och stöttar dina medarbetare att växa och utvecklas genom delaktighet, engagemang och förtroende.

Den gynekologiska sektionen innefattar: gynekologisk sluten- och dagvård, gynekologisk akutmottagning, akutmottagning för våldtagna, gynekologisk mottagning, administrativ service och gynekologisk operation.

Du är direkt underställd vårdchefen. Jag som vårdchef skapar förutsättningar för mina medarbetare att utvecklas i sitt ledarskap. Mitt ledarskap kännetecknas av dialog, tillit, tydlighet, ansvar och medmänsklighet.

Du ingår i ett chefteam med sex chefskollegor under ledning av vårdchefen. I chefteamet arbetar vi tillsammans för att utveckla ledarskapet och verksamheten.  Du förväntas samarbeta med chefer inom sektionen, verksamhetsområdet och sjukhuset. Du ingår i den gynekologiska sektionens ledningsgrupp - Forum Gynekologi som leds av vårdchefen och sektionschefen. Ledningsgruppens medlemmar är: sektionens chefer, ledningsansvariga läkare och chefssekreterare.

Du leder i förändring och håller i effektiva möten.

Inom verksamhetsområdet finns stödfunktioner som HR, controller och verksamhetsutvecklare och universitetsbarnmorska.

Vi vill att du skall trivas och må bra hos oss. ”Kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med arbetet” är Södersjukhusets övergripande mål för det personalpolitiska arbetet. Det handlar dels om vår egen hälsa och hur vi förhåller oss till den, dels om hur vi tillsammans skapar hälsofrämjande arbetsplatser. På Sös finns olika sorters stöd för dig som medarbetare. Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag.  Vi har ett hälsoteam som kan hjälpa dig och/eller din enhet med allt från hälsofrämjande arbetsmiljöarbete, förebyggande belastningsergonomi, fysioterapi och friskvård, till handledning och stöd i psykosociala frågor.

 

Vi skapar förutsättningar att utvecklas i din roll som chef genom ett brett utbud av interna och regionala utbildningar och föreläsningar. Bland annat har vi ett gediget internt chefutbildningsprogram.

Vi söker

Dig som är genuint intresserad av ledarskap, organisation och utveckling. Du gillar att leda i förändring med fokus på struktur, systematik och effektiva flöden.

Du som söker är kommunikativ och trivs att arbeta i team samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Som person är du lyhörd, drivande och tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har. Eftersom vi arbetar inom akutsjukvården behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo.

Känner du igen dig på beskrivningen? Varmt välkommen att söka till oss!  

 

Dina kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska eller barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är mycket meriterande om du har tidigare chefserfarenhet och erafenhet av gynekologi- och kvinnosjukvård. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer.  

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltidstjänstgöring dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Södersjukhuset tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer kombineras med en tillsvidareanställning som sjuksköterska eller barnmorska. SÖS tillämpar förtroendearbetstid för chefer

Som nyanställd chef kommer du att genomgå Södersjukhusets interna chefsutbildningsprogram.

Information om tjänsten lämnas av

Lindha Heigis Dahl, Vårdchef gynekologi. Mail: lindha.heigis-dahl@regionstockholm.se  mobil: 072-468 85 97.

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder tel:070-484 33 10

Övrigt

Innan anställning tas registerutdrag enligt Södersjukhusets riktlinje.

För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2763
Kontakt
  • Lindha Heigis Dahl, 072-4688597
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb