Norra Stockholms psykiatri, Mottagning för neuropsykiatri, S:t Eriksplan


Beskrivning

Mottagningen för neuropsykiatri är en öppenvårdsmottagning för patienter med ADHD inom Norra Stockholms psykiatri. Mottagningens uppdrag är att utreda och behandla ADHD och psykiatrisk samsjuklighet. På mottagningen arbetar flera olika yrkeskategorier såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare. Mottagningen har tydliga rutiner och arbetar i enlighet med aktuella vårdprogram för ADHD. På mottagningen pågår forsknings-och utvecklingsarbete avseende olika psykologiska behandlingsmodeller för ADHD. 

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vår mottagning arbetar du med både utredning och behandling av neuropsykiatriska tillstånd, i första hand ADHD.  Psykoterapi för ADHD utgår från KBT-manualer och vi arbetar huvudsakligen med gruppbehandling för ADHD-symtom. Individuell KBT förekommer avseende övriga diagnoser inom specialistpsykiatri. Du kommer ha tillgång till handledning i både KBT och utredningsarbete. Arbetet på mottagningen är teambaserat och du arbetar tillsammans med både kollegor och andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stort intresse och engagemang för patientgruppen och som trivs med att samarbeta. Du behöver vara självständig, flexibel och ha förmåga att skapa goda relationer med patienter och kollegor. Du har KBT i din utbildning och gärna erfarenhet av patientgruppen samt av utredningsarbete avseende neuropsykiatriska funktionshinder. 

Villkor

Heltid, tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2708
Kontakt
  • Ann Grimlund, 08-12349021
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb