Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Vi söker nu en specialistfysioterapeut inom Hjärta/Kärl, Reumatologi, Pediatrik eller Ortopedi till Nacka RehabCentrum!

 

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam, kiropraktor och naprapat bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister och övriga rehabprofessioner på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 68 personer.

 

Arbetsuppgifter:  

Som Specialistfysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på Nacka RehabCentrum innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. Samverkan sker med akutsjukhusen samt deltagande i förekommande nätverk.

 

Anställningsform:  

Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2023-05-01.

 

Kvalifikationer:  

  • Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Handledarutbildning 7,5 hp.
  • Specialist enligt Fysioterapeuterna inom Hjärta/Kärl, Reumatologi, Pediatrik eller Ortopedi.
  • B-körkort krävs.


Personliga egenskaper:  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

 

Övrig information  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och utför registerkontroll före beslut om anställning. 

 

Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Adam Aledahl
Tel: 072-237 10 46 


Fackliga företrädare: 

Fysioterapeuterna Thomas Airio 
Tel: 070-484 60 52 


Sista ansökningsdatum: 2023-03-31 

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2646
Kontakt
  • Adam Aledahl, 08-12367350
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb