Tiohundra AB, Sommarannonser *

Kom och gör skillnad med oss! Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde och vill arbeta som timvikarie.

Om tjänsten
Vi söker sommarvikarier för såväl dag- som kvällspass. Vi söker även er som vill arbeta natt. Du kommer ha en betydande roll i våra boendes liv. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska alternativt vårdbiträde. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför.

Tjänsten kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss i sommar. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Kan du finska är även det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Vi välkomnar dig till oss på Eneberg i centrala Norrtälje. Vi har 72 stycken lägenheter med bemanning dygnet runt. Vi har både omsorg och demensboende. Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi arbetar i team och gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 25
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2585
Kontakt
  • Christina (Kicki) Thor Liiw, bitr ec, 08-12327417
Facklig företrädare
  • Nås via växeln , 0176-10100
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb