Psykiatricentrum Södertälje, Avdelning 34

Vi söker ny kollega som vill dela vardagen med oss! Välkommen till ett härligt gäng i varierande ålder och med olika yrkeserfarenhet och kulturell bakgrund.

Psykiatricentrum Södertälje är en liten klinik med korta beslutsvägar, hos oss får du möjlighet att vara med och påverka! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter, motiverade kollegor och närvarande ledarskap. Vi tycker det är viktigt att varje medarbetare får utvecklas och har en generös inställning till kompetensutveckling. Vi värdesätter även ett hållbart arbetsliv och våra medarbetare får bland annat generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvårdstimme.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med personer från andra yrkeskategorier för att möta den enskilda patientens unika behov. Du har också en viktig ledningsfunktion och säkerställer att patientens vård hela tiden drivs framåt. Du är en förebild på avdelningen, är arbetsledare och har eget patientansvar. Du kommer även arbeta med att ge stöd till anhöriga, ta prover, sköta medicinutdelning och dokumentera i journalsystemet Take Care.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse för psykiatrisk heldygnsvård med fokus på psykiatrisk omvårdnad. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller specialistsjuksköterska i psykiatrisk vård är meriterande. 

Då arbetet på avdelningen är omväxlande och händelserikt är stresstålighet och flexibilitet viktiga egenskaper hos den vi söker. Du uppskattar att arbeta i team med personer från andra yrkeskategorier och du delar gärna med dig av din kompetens till andra. Du tar ansvar och sätter patientens behov i fokus. Du ser möjligheter istället för hinder och gör det bästa utifrån varje enskild situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid 38:15/v. Schemalagda arbetstider dag/kväll/helg. 

Om oss

Vår heldygnsvård består av två avdelningar, avdelning 34 och 36 med 16 vårdplatser vardera. Vi vårdar patienter enligt HSL och LPT. Vid avdelning 34 finns även en separat verksamhet med 2 stycken tillnyktringsplatser som i nära samarbete med Beroendecentrum Stockholm och Södertälje sjukhus AB vårdar patienter inkomna enligt LOB. På avdelningarna arbetar sjuksköterskor, skötare, kuratorer och läkare. Alla yrkesgruppers kompetens tas tillvara för att ge en mycket god vård. Vi tar emot patienter från samtliga diagnosgrupper vilket gör dagarna varierande och väldigt intressanta. Du får i och med detta möjligheten att lära dig om alla olika diagnosgrupper och samsjuklighet.

Psykiatricentrum Södertälje är en specialistpsykiatrisk klinik inom Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Kliniken har fem öppenvårdsenheter och två heldygnsvårdsavdelningar. Med våra 200 medarbetare är vi en liten klinik. Det medför korta beslutsvägar och att det är lätt att lära känna och påverka verksamheten.

Medarbetarna inom heldygnsvården:

- Mitt arbete är aldrig tråkigt!

- Jag tycker det är utvecklande och lärorikt att vi arbetar med patienter med så olika diagnoser.

- Jag tycker att Psykiatricentrum Södertälje ger bra möjligheter till utveckling, både som        medarbetare och som människa.

- Vi har ett bra samarbete på avdelningarna, varje yrkesgrupp känner sig viktig.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2479
Kontakt
  • Ronny Tejding, 08-12367763
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-08-21
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb