Kista vårdcentral är en välfungerande vårdcentral som har funnits sedan 1977 med drygt 13000 listade invånare. Vi finns mitt i Kista Galleria som du når med buss eller tunnelbana som tar ca 17 min från T-centralen.

På Kista vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, KBT-psykolog.

Totalt är vi ca 30 personer som arbetar tillsammans för att ta hand om våra patienter. All personal är med och utvecklar verksamheten och deltar i någon av vårdcentralens 11 kvalitetsgrupper.

I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium, BMM, BVC, samt Rehab. Vi har ett nära samarbete med rehabmottagningen där arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktor, dietister och logopeder arbetar. Tillsammans ordnar vi gruppundervisning för våra patienter med astma/KOL-skola, sömnskola, stressgrupp samt utbildning kring hälsosamma vanor. Sjuksköterskorna tar emot på egna mottagningar för astma/KOL, diabetes och hypertoni.

Vi värnar om allmänmedicinens bredd och har även hemsjukvård och gruppboenden. Vårdcentralen har 8 specialister i allmänmedicin, 3 ST-läkare samt tar emot läkarstudenter som gett oss högt betyg vid utvärderingen.

Om arbetsuppgifterna:
Som legitimerad läkare hos oss kommer du arbeta med akut och planerad patientmottagning med det breda allmänläkaruppdraget som bas. Arbetet är omväxlande och självständigt där du får möta patienter i alla åldrar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Heltid, dagtid vikariatsanställning. Tillsättning efter överenskommelse.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2446
Kontakt
  • Helena Toomson, Verksamhetschef, 072-2256866
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarförbundet, maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb