Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Gem Öppenvårdssektion

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandhåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till vuxna. Vi är ca 550 medarbetare som arbetar engagerat för att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade och evidensbaserade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, öppet klimat, kompetensutveckling och en ständig uppdatering från den psykiatriska forskningen är viktiga faktorer för våra läkare och dessa arbetar vi aktivt med. Vi är en av de mest forskningsinriktade psykiatriska klinikerna i Sverige.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som underläkare på en av våra öppenvårdsmottagningar. Det finns i trevliga lokaler i Solna, Sollentuna eller Upplands Väsby och erbjuder vård för exempelvis ångestsyndrom, depression, emotionellt instabilt personlighetssyndrom, bipolärt syndrom, psykossjukdom, autismliknande tillstånd och ADHD. På kliniken finns också ett akutteam som erbjuder akutpsykiatriska insatser mellan 08.00 och 22.00 alla dagar. Här kan du läsa mer om våra Mottagningar.

Arbetsuppgifter:
Ditt uppdrag som underläkare kommer att innebära sedvanliga underläkaruppgifter.
Arbetet sker under handledning av erfaren specialist i psykiatri.
I tjänsten ingår jourarbete för legitimerade läkare som så långt som möjligt planeras utifrån önskemål.

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning under ca 6 månader med tillträde omgående eller enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning.
Heltidstjänst med arbete 40 timmar/vecka.

Kvalifikationer:
Du som söker är läkare med legitimation och du har språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, vilket är ett krav för alla medarbetare inom Region Stockholm. Vidare har du ett genuint intresse för vuxenpsykiatri, psykiatrisk diagnostik och behandling.

För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktan, vänligen skicka med uppdaterat CV, personligt brev, ev. intyg/betyg som styrker din kompetens, samt i förekommande fall läkarlegitimation.

Personliga egenskaper:
Som person är du engagerad och ansvarsfull. Du förstår innebörden av ett respektfullt bemötande mot patienter såväl som kollegor.
Du har ett gott kliniskt omdöme och en förmåga att samarbeta och kommunicera med alla kollegor på arbetsplatsen.
Personlig lämplighet beaktas särskilt.

Övrigt:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag om 5000 kr/år och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, och flertalet försäkringar.

Tillträde enligt överenskommelse men fördel om du har möjlighet att börja med kort varsel.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2417
Kontakt
  • Bitr. Verksamhetschef Mattias Månsson, 0704840428
Facklig företrädare
  • Mikael Hedberg, läkarföreningen, 0762929194
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-08

Tillbaka till lediga jobb