Karolinska Universitetssjukhuset, Omvårdnadsområde Övre buk

Är du en erfaren sjuksköterska som vill jobba med högspecialiserad vård där du utökar din kompetens och fördjupar dig? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Vi erbjuder dig
Vi bedriver högspecialiserad vård inom Pankreas och Lever/ Hepatologi, och du får en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom den kirurgiska cancersjukvården. Du kommer utveckla en spetskompetens och specialisera dig inom området.

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.

När du börjar hos oss får du:

  • Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start inom verksamheten
  • Många möjligheter till utveckling genom utbildningar och kurser
  • Personlig utvecklingsplan, inom temat arbetar vi strukturerat och aktivt med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt skapa karriärvägar för dig
  • Möjlighet för rotation till andra enheter inom temat

Om oss och vår verksamhet
Du kommer att lära dig att hantera patienter med maligna och benigna sjukdomar i pankreas och levern som kräver kirurgiska åtgärder, samt medicinska leverpatienter som stundtals kräver större medicinska insatser. Du kommer att få en större förståelse för komplexa sjukdomstillstånd och avancerade kirurgiska ingrepp och hur vi hanterar dessa. Vi vårdar patienter med både planerade och akuta ingrepp. Vi utreder och behandlar även patienter inför levertransplantation. En grundpelare i vår verksamhet är att arbeta i team tillsammans med patienten och närstående för att kunna bedriva den bästa vården med patienten i fokus. För att nå detta arbetar vi utifrån Enhanced Recovery Program (ERP). ERP är ett vårdprogram för att minska kroppens stresspåslag efterkirurgi, detta handlar om att optimera patientens tillfrisknande både före och efter operation.

B72-74 finns i nyrenoverade lokaler och har vardera 14 vårdplatser fördela på 10 enkelrum samt två stycken 2 bädds salar vardera. Vi strävar efter att man på natten jobbar i 4 team, en Sjuksköterska och en undersköterska i par med 7 patienter/ team.

Denna intresseanmälan gäller våra slutenvårdsavdelningar B72-74 med pankreas, levertumör och leversjukdom.

Vi söker
Vi söker efter dig som vill arbeta natt och har ett genuint intresse för cancersjukvård och Kirurgi som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Du befinner dig på steg 3 på kompetensstegen för sjuksköterskor där du bidrar till utveckling inom ett omvårdnadsområde, samt undervisar och handleder sjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor i det interprofessionella teamet.

Kvalifikationer
Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation, 3 på kompetensstegen.

Meriterande: tidigare erfarenhet inom vårdnära yrken.

Ansökan

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

CV Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)

- Yrkeslegitimation

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2394
Kontakt
  • Pia Loqvist , 072-5840863
  • Mona Lisa Murell, 072-4682277
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@sll.se
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb