VO Akut inkluderar akutmottagning för vuxna samt närakut för barn och vuxna. Hos oss jobbar administrativ personal, undersköterskor, sjuksköterskor, AT-läkare, legitimerade läkare, ST-läkare och specialistläkare i akutsjukvård och allmänmedicin.

Nu söker vi dig som är redo att ta dig an en ST i akutsjukvård. Vi behöver vi dig som vill utvecklas med oss och vara med och forma verksamheten. Vi jobbar mycket med handledning och utbildning av juniora kollegor, kandidater och övrig personal, därför är intresse för att utbilda viktigt. Vi är ett eget verksamhetsområde med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka vår egen arbetsplats. Alla personalkategorier deltar aktivt i utvecklingen av verksamhetsområdet.

ST-läkare på Södertälje Sjukhus: 

Södertälje Sjukhus är ett akutsjukhus med specialistvård inom geriatrik, internmedicin, kirurgi, obstetrik/gynekologi, ortopedi, pediatrik, palliativ vård och urologi. Vi har en strategisk placering vid stora genomfartsleder vilket bland annat leder till att vi årligen omhändertar allt från svåra traumapatienter till sjuka barn.

Vi behöver dig som vill jobba på en akutmottagning med medarbetardrivna förbättrings- och processarbeten och brinner för akutsjukvård. Vi vill att du har erfarenhet av arbete på en akutmottagning, gärna inom Region Stockholm, men framför allt söker vi dig med en drivande och positiv personlighet.

Arbetet avser heltid, dygnet-runt-verksamhet. Det är viktigt för oss att du är rätt person med eget driv. Vi arbetar i lag med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor varför din plats i gruppen och den dynamik den skapar blir viktig.

Dina personliga egenskaper:  

Du ska uppvisa personlig mognad, vara initiativtagande, flexibel och uthållig. Du ska ha en högt utvecklad samarbets- och empatisk förmåga. Du ska vara strukturerad och kvalitetsmedveten.

Dina kvalifikationer:  

Du ska vara legitimerad läkare efter fullgjord svensk allmäntjänstgöring och ha erfarenhet av arbete på akutmottagning, gärna på Södertälje sjukhus.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning som ST-läkare i akutsjukvård.

Intervjuer kommer att ske löpande för ett snabbt tillträde. Din intervju kommer att kompletteras med en diskussion kring ett patientfall som ges vid intervjun.

Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen!

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2316
Kontakt
  • Jonas Westman, 08-12324000
Facklig företrädare
  • Matilda Tyrén, 08-12324000
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb