Stockholms läns sjukvårdsområde, Habiliteringscenter Sollentuna barn

Administratör, föräldravikariat

 Om oss:

Habiliteringscenter Sollentuna barn är en specialistmottagning i öppenvården som tillhör Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till barn mellan 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. 

På vår mottagning arbetar utöver två administratörer och chefer, kuratorer, logopeder, psykologer, fysioterapeuter, specialpedagoger och arbetsterapeuter. Vårt upptagningsområde är nordvästra länet med kommunerna Järfälla, Solna, Sollentuna, Upplands-Väsby, Sigtuna och Upplands-Bro. Vår mottagning ligger i fräscha, nybyggda lokaler i Färgskrapan i centrala Sollentuna, nära till pendeltåg och bussar. 

Om tjänsten:  

Som administratör hos oss kommer du att vara enhetens ansikte utåt och stödja vårdprocessen med remisshantering, tidsbokning, journalhantering och service per telefon. Du kommer att jobba i nära samarbete med mottagningens två enhetschefer och behöver kunna fungera som ett administrativt stöd. Arbetet innefattar även personaladministration, posthantering, inköp och lokalfrågor. Du kommer även att ha ansvar för en del IT-frågor och vara delaktig i arbetet med uppdatering av hemsida och informationsmaterial. Du kommer även att arbeta i nära samarbete med en annan administratörskollega där ni delar och fördelar arbetsuppgifter.

Om dig:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från självständigt administrativt arbete och har arbetat inom hälso- och sjukvården. Du har god dator- och telefonvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet. Du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer att möta personer med nedsatt kognitiv och kommunikativ förmåga. Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga. Vidare är du lyhörd och flexibel i kontakten med våra patienter. Då det är ett omväxlande arbete behöver du vara strukturerad och ha god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du har kapacitet att ha flera parallella processer igång samtidigt och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du är även initiativtagande och noggrann. För att trivas hos oss är god samarbetsförmåga en grundförutsättning. Erfarenhet från Take Care, Heroma och Raindance är meriterande. Likväl erfarenhet av vår målgrupp är meriterande.

Anställningsvillkor:

Föräldravikariat 11 månader med trolig förlängning. Heltid. Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Kontakt: 

Enhetschef Anna Ågren

Telefon: 08-12335940

Enhetschef Marika Ödman-Lindecrantz

Telefon: 08-12335851

 

 Fackliga företrädare:  

Ola Tellner, Vision tel. 08-123 404 81 

Janne Virtanen, Jusek tel. 08-123 475 29 

Siv Aronsson, SSR tel. 0725-82 44 22 

 

Om verksamheten: 

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet. 

Övrig information:  

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-07-03
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2293
Kontakt
  • Marika Ödman-Lindecrantz, 08-12335851
  • Anna Ågren, 08-12335940
Facklig företrädare
  • Kersti Sköld, Sveriges arbetsterapeuter, kersti.skold@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb