Tema Akut och Reparativ Medicin, OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Vill du vara med och bidra till framtidens akutsjukvård? Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet i ständig utveckling? Då är du välkommen till Akutmottagningen!

Vi erbjuder

 • En spännande och lärorik arbetsplats där ingen dag är den andra lik.
 • Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel ledningssjuksköterska, omvårdnadsspecialist och Biträdande universitetssjuksköterska.
 • Individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter och består av både teoretisk utbildning och klinisk handledning.
 • Möjlighet till specialistutbildning inom bland annat akutsjukvård. Individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Akutmottagningen är en av Sveriges största och vi tar emot drygt 55 000 patientbesök per år inom de flesta akutspecialiteter såsom medicin, infektion, neurologi, kirurgi och ortopedi.
Här finns akutsjukvårdens hela spektrum, från det mest grundläggande till det mest avancerade.

Vi arbetar tvärprofessionellt i team och vår verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Vi arbetar tillsammans för ett balanserat och hållbart arbetsliv. Hos oss har alla medarbetare har en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

Vi söker dig

Vi söker dig som:

 • Är lugn och kontrollerad i stressade- eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, och ser att vår nästkommande medarbetare är en empatisk och omvårdande person som, förutom intresset av att jobba på en Akutmottagning, också värdesätter det allmänna omhändertagandet och bemötandet av patienterna.

Kvalifikationer

Krav

 • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2200
Kontakt
 • Julia Eriksson, 0722542274
 • Carina Andersson, 072-5955930
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-30
Sista ansökningsdag 2023-07-30

Tillbaka till lediga jobb