Södersjukhuset AB, Internmedicin, Avd 23 AVA

Skulle du vilja jobba med patienter som kräver övervakning och intermediärvård? Följ med oss på resan från dagens AVA (belägen i SÖS äldre lokaler) till vår nya avdelning.

AVA tar emot en stor bredd av olika internmedicinska diagnoser. Vi startar behandlingar och påbörjar utredningar efter individens behov. Den breda variationen kräver olika omvårdnadsfokus och hög flexibilitet. På avdelningen finns, förutom vanliga akutvårdsplatser, fyra platser utrustade med medicinskteknisk utrustning för övervakning där vi i första hand vårdar patienter med intoxikation, kramper eller anafylaxi.

Mot slutet av året kommer vi att flytta för att förbättra förutsättningarna för vården av våra patienter. Där väntar enkelsalar med möjlighet till övervakning och intermediärvård.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill utveckla vår avdelning och ser fördelarna med att rotera på våra vanliga platser, vår övervakningssal samt sedan på våra IMA-salar.

Hos oss får du…

  • ü … en strukturerad och individanpassad introduktion
  • ü … en möjlighet till kompetensutveckling för att ta hand om akut sjuka patienter
  • ü … möjlighet att utveckla vården genom att delta i förbättringsprojekt
  • ü … stor gemenskap och härlig team-känsla

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass helt kostnadsfritt och det finns möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

Chef/Ledarskap
”En viktig uppgift som ledare är att skapa trygghet för mina medarbetare och våra patienter. Det gör jag genom hög transparens mot båda grupperna. Alla röster i teamet ska höras!” Chef Anna Sennerö

Utvecklas med oss

På SÖS ser vi kompetens som en kombination av kunskap, färdigheter och förhållningssätt och kompetensutveckling kan nås på olika sätt – utbildningar, kurser, lära i arbetet, handledning, delta i eller leda projekt, hospitering, studiebesök med mera. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare känner sig trygg i den kompetens man har samt att det finns en tydlig plan för kompetensutvecklingen på både kort och lång sikt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, kombinerat dag- och nattschema

Kvalifikationer

Krav
Legitimerad sjuksköterska

Vi ser gärna att du har erfarenhet från akutsjukvården.

Meriterande
Du har erfarenhet från IMA eller annan högre vårdnivå.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Du behöver gilla förändring och våga vara nytänkande. Arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

 

Låter detta som tjänsten du söker? Skicka oss din ansökan idag – Vi vill träffa dig!

 

Kontaktuppgifter vid frågor om tjänsten
Anna Sennerö, Vårdenhetschef AVA
Tel: +46 72-582 47 97

Facklig kontakt
Lokal representants Ebba Moisander, Vårdförbundet
Tel: 08-123 612 55, ebba.moisander@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2192
Kontakt
  • Anna Sennerö, +4672-5824797
Facklig företrädare
  • Ebba Moisander, 08-12361255
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Tillbaka till lediga jobb