Karolinska Universitetssjukhuset, N25 Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska , N190 ME Medicinsk strålningsfysik och nuklearmedicin

Är du intresserad av att främja vårt arbete på nuklearmedicin? Är du utbildad undersköterska, serviceinriktad och vill arbeta med tidsbokning? I så fall borde du läsa vidare! Vi söker nu en receptionist/tidbokare till vår avdelning! 

Vi erbjuder

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten 

Nuklearmedicin tillhör funktion MDK, ME Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin. Här arbetar vi med högteknologisk utrustning, SPECT/CT, PET/CT och PET/MR, för att utföra anatomisk och fysiologisk avbildning. Vi utför också Radionuklidterapier.

Som receptionist/tidbokare erbjuder vi dig ett stimulerande och nära samarbete i ett välfungerande arbetslag bestående av röntgensjuksköterskor, radiologer, sjukhusfysiker samt två tidbokare/administratörer.

I arbetsuppgifterna ingår:  

  • Ta emot patienter när de ankommer avdelningen samt svara i telefonen. Ansvara för alla patientbokningar och beställningar av radiofarmaka.
  • Remisshantering. Bokning av remisser i SECTRA, RIS /PACS
  • Telefonrådgivning. Telefonkontakt och rådgivning både till patienter och remittenter.
  • Metodansvar. Delat ansvar för upprätthållande och utveckling av metodböcker och lathundar för receptionsarbetet samt för de informationssystem som används där.

Vi arbetar måndag till fredag 07:30 till 16:00. Tjänsten avser ett vikariat med eventuell förlängning. 

Vi söker

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är intresserad av att lära dig nya saker och gillar att ha många bollar i luften! Du är ansvarstagande och har hög social kompetens och sätter patienten i främsta rummet. Arbetet med svårt sjuka patienter kräver personlig mognad och ett oklanderligt bemötande.

Vi söker även dig som är flexibel. Nuklearmedicin är en relativt liten avdelning där det kan bli nödvändigt för alla att rycka in i situationer som exempelvis tunga lyft och andra vårdnära insatser

Kvalifikationer

Krav: 

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande: 

  • Önskvärt är att du är van användare av journalsystemet Take Care samt har kännedom om RIS/PACS system, företrädesvis SECTRA.

Om rekryteringsprocessen (frivillig rubrik)

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2188
Kontakt
  • Åsa Rådemark Oldner, 0704846732
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
  • Vision , vision.karolinska@regionstockholm.se
  • SACO, saco.karolinska.karolinska@Regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb