Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Du som är administratör eller medicinsk sekreterare och gillar att vara spindel i nätet med många bollar i luften och söker ny utmaning. Då har vi på Klinisk Genetik och CMMS arbetet för dig. Läs mer här! 

Vi erbjuder

Klinisk Genetik och CMMS är en medicinsk enhet som tillhör funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Våra analyser är i utvecklingens framkant och bidrar till att fler patienter får en korrekt diagnos. Till denna enhet hör olika delar med olika inriktning.

Du sitter mitt i verksamheten och får vara en medarbetare inom ett område som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess. Vi uppmuntrar deltagande i föreläsningsserier som erbjuds kontinuerligt för att öka kompetensen inom ämnesområdet.

Vi erbjuder en visstidsanställning from 17april 2023 till 31december 2024.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Klinisk genetik och CMMS arbetar med genetisk diagnostik och mottagningsverksamhet inom allmän genetik, ärftlig demens och ärftlig cancer samt på Centrum för medfödda metabola sjukdomar. 

Läs mera om vår verksamhet: Jobba på Klinisk genetik och CMMS (karolinska.se)

Som sekreterare på vår enhet kommer du att arbeta administrativt. Vi har mycket papper som behöver hanteras och scannas in. Du ska vara rutinerad och vara van vid att ha många bollar i luften. Du är ansvarig över den dagliga verksamheten tillsammans med de andra personalgrupperna som finns på enheten. I första hand läkare, sjuksköterskor och genetiska vägledare. Det är mycket telefonsamtal, registrering av vårdkontakter och inskrivande av journaler i TC. Stödja verksamheten genom att rekvirera journaler från hela landet och skicka underlag för samtycken mm till patienterna. Bland de administrativ uppgifterna ingår posthantering och TeleQ.

Vi söker

  • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Vi söker en person som gillar blandningen av administrativt arbete samt patientkontakt, en person som är glad och positiv.  

Kvalifikationer

Krav:

  • Krav är att du har 2-årig utbildning till medicinsk sekreterare/vårdadministratör.
  • Erfarenhet av IT-system,

Meriterande:

  • Erfarenhet av vårt egna laboratorieinformationssytem, Starlims.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2065
Kontakt
  • Karin Kindberg, 08-12372287
Facklig företrädare
  • Vision, vision.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb