Tiohundra

Nu har du chansen att bli en av oss! Vi söker undersköterskor till omvårdnads- och demensenheterna på Birgittagården.

Om tjänsten

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vård- och omsorgsboende. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför. Arbetet kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar och arbetstiden är dagtid på 75%.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Från Birgittagården, som ligger centralt i Rimbo, är det nära till allmänna kommunikationer och allt som det lilla samhället har att erbjuda.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2006
Kontakt
  • Anneli Johansson, Enhetschef Birgittagården, 08-12330445
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb