Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Mellanvård Sydväst söker nu en legitimerad sjuksköterska som tillsammans med övriga medarbetare arbetar för att ge våra patienter så god vård som möjligt.

BUP Mellanvård är en enhet inom BUP Stockholm som arbetar med barn/ungdomar och deras familjer vilka kan vara i behov av mer intensiv hjälp inom den specialiserade barnpsykiatrin. Mottagningen ligger på Arenavägen 33 i Globen-området. Vi är 16 personer med bred kompetens och lång erfarenhet som arbetar på mottagningen och vi känner glädje och engagemang i arbetet och trivs bra tillsammans Vi värnar om en god arbetsmiljö med öppet samarbete mellan personal. BUP Mellanvård Sydväst är en HBTQ-diplomerad verksamhet

Vi håller oss uppdaterade inom vårt område genom att gå utbildningar, bjuda in föreläsare, har extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder. Vi ser som mycket spännande att under våren att utveckla arbetsmetoden FACT (Functional Assertive Community Treatment) som är en modell för behandling och stöd vid komplexa och allvarliga tillstånd/livsomständigheter där det behövs samverkan.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir barnpsykiatriskt behandlingsarbete på specialistnivå. Barnet/ungdomen har oftast en låg funktionsnivå och hög samsjuklighet med flera barnpsykiatriska diagnoser. Med våra mobila team har vi möjlighet att anpassa behandlingsinsatsen för barn/ungdomar och deras familj/nätverk via till exempel besök i hemmet, i deras närmiljö eller på vår egen mottagning. Vi disponerar bilar och behandlarna arbetar alltid i team för att komplettera varandra. Vi bedriver även psykopedagogiska och psykoedukativa föräldraprogram. I uppdraget ingår även samverkan med socialtjänsten och andra aktörer.

Som sjuksköterska kommer du ha givande och viktiga uppgifter med att både ansvara för läkemedelsuppföljningar, urinprovtagningar för drogscreening och andra vanliga sjuksköterskeuppgifter. Du kommer även vara viktig i vårt behandlingsarbete som i hög grad vilar på KBT. Du arbetar med insatser till individ och familj, både individuellt och i grupp utifrån en bred analys av behoven är också en viktig del av tjänsten där du förväntas bidra med dina kunskaper.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri.

Vi ser gärna att du har vidareutbildning i grundläggande KBT samt har erfarenhet av barnpsykiatriskt behandlingsarbete.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och flexibel. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta med så väl medarbetare, vårdgrannar som patienterna och deras familjer samt goda egenskaper att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, pension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Övrig information

 Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Mellanvård sydväst är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2003
Kontakt
  • Billy Olsson, enhetschef, 08-12353050
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb