Tiohundra AB, BUFPH Habiliteringscenter för barn och unga

Habilitering för barn och ungdomar är en specialistverksamhet som ger råd, stöd och behandling till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Vill du vara med i ett professionellt, glatt och härligt gäng? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som specialpedagog arbetar du med att främja barnets utveckling och delaktighet. Du arbetar med barnen både enskilt och i grupp samt medverkar vid kartläggningar, habiliteringsplaneringar och utvärderingar. Arbetet innebär också att stödja föräldrar i utveckling av samspel, lek och tidig kommunikation. Dessutom arbetar du med kunskapsöverföring till barnets nätverk såsom förskola och skola samt samverkar med andra verksamheter. Arbetet är självständigt och varierat och ger goda möjligheter till både yrkesmässig- och personlig utveckling.  

 

Om dig

Vi söker dig som har specialpedagogisk utbildning, gärna med erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse av att arbeta i team. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Om oss

Habilitering för barn och ungdomar är en specialistverksamhet som ger råd, stöd och behandling till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Hos oss stöttar vi familjer och närstående, och förutom samarbeten inom verksamhetsområdet Barn Ungdom Familj Psykiatri och Habilitering samarbetar vi även med andra relevanta verksamheter inom kommunen.   

 Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1904
Kontakt
  • Kenneth Thor Liiw, enhetschef, 08-12327275
Facklig företrädare
  • Nås via växeln,, 0176-10100
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Tillbaka till lediga jobb