Tiohundra

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och personligt? Då är vi arbetsplatsen för dig! Har du en specialistkunskap eller önskar utbilda dig ges du möjlighet till egen mottagning inom ditt specialområde.

Om tjänsten

På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning, mottagningsarbete samt arbete på lättakuten.

Hos oss finns diabetesmottagning, hjärtsvikt/hypertonimottagning, Astma-/Kol-mottagning, äldremottagning samt sömnmottagning. Har du en specialistkunskap eller önskar utbilda dig ges du möjlighet till egen mottagning inom ditt specialområde.
Vi dokumenterar i TakeCare.

Om dig

Vi söker nu dig som är distriktssköterska med några års vana av mottagningsarbete. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel och kan hantera växlingar i arbetstempot då ingen dag är den andra lik. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du har ett driv och nytänk samt en vilja till att bidra och förändra.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje Norra vårdcentral har drygt 14 000 listade patienter och vi är cirka 35 anställda. Vi finns i den vackra äldre sjukhusbyggnaden med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1237
Kontakt
  • Sirpa Hammar, Enhetschef, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb