Tiohundra

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänt semester söker vi vikarier
till akutmottagningen på Norrtälje sjukhus!

Vill du arbeta i händelsernas centrum? 

Om tjänsten
Som sjuksköterska på akutmottagningen vårdar du svårt sjuka patienter och tar hand om olyckor, men är också behjälplig till patienter som söker till oss för mindre skador och lättare sjukdomar. Du samarbetar med undersköterskor och läkare samt ansvarar för att triagera patienter som söker till akutmottagningen.

Vi har en mycket härlig gemenskap både i arbetsgruppen och på sjukhuset. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet av akutsjukvård och vi bedriver omvårdnad av mycket hög klass. Detta är vi väldigt stolta över och mycket rädda om! Det är därför viktigt att du har ett starkt intresse för omvårdnad men också för medicinsk teknik, den medicinska aspekten av akutsjukvård och tycker om varierade arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och tycker att ledarskap är roligt. 

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser helst att du har yrkeserfarenhet företrädesvis inom akutsjukvård. Vi ser gärna att du är en ödmjuk person med ett flexibelt sinne.

Vi vill ha kollegor som är engagerade - men det allra viktigaste är att du har en trygghet i dig själv, som återspeglas i ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi är en mycket positiv och glad medarbetargrupp och värnar detta högt. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  Om oss
Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en miljö som präglas av engagemang, utveckling och patientfokus. Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus beläget en kortare promenad från busstationen i Norrtälje. 

Besök oss gärna på Instagram @livetpaakuten för att få en inblick i vår vardag!

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Sök idag!
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden.
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1057
Kontakt
  • Sandra Melin, Enhetschef akutmottagningen, 08-12326056
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb