Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, SCÄ, Digital vård

Stockholms centrum för ätstörningar söker nu en till engagerad psykolog till vår enhet för digital vård.

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar, och tar emot patienter i alla åldrar. Vi har en väl utvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Du erbjuds en trevlig och stimulerande arbetsplats. 
Kliniken finns på Södermalm i Stockholm och vi är idag cirka 160 anställda.

Enheten för digital vård startades under 2022 och vi söker nu en till psykolog till vår enhet. Vi bedömer och behandlar patienter från 18 år med bulimia nervosa och hetsätningsstörning. Inom ramen för enheten erbjuds patienterna bland annat digital patient- och närstående utbildning samt internetbehandlingen, NÄRA. NÄRA är baserad på KBT-E, den behandlingsform som har starkast evidens för behandling av vuxna med ätstörningar. Enheten för digital vård är även engagerade i vårdutvecklingsprojekt.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du får goda möjligheter att arbeta med bedömningar både av ätstörningar och psykiatrisk samsjuklighet, samt bedriva evidensbaserad vård. Du får regelbunden handledning och utbildning utifrån verksamhetens behov. Då enheten är under utveckling för du goda möjligheter att vara med i både i utvecklings- och förbättringsarbete. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med möjligheter att arbeta såväl på plats som på distans.

Vi erbjuder även mycket trevliga kollegor och en god arbetsgemenskap.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedöma patienter via video samt bedriva KBT-baserat behandlingsarbete via internet.


Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog med KBT-inriktning.
Erfarenhet av ätstörningsvård och/eller digital vård är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du har en god samarbetsförmåga och goda kommunikationsförmåga. Du tar eget ansvar och tycker om att arbeta både individuellt och i team. Du är trygg i att möta människor i svåra livssituationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Våra förmåner:
Vi värnar om hälsa och välmående, därför erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsaktiviteter, som exempelvis möjlighet att sjunga i vår kör, samt 5000kr i friskvårdsbidrag.
Som medarbetare inom Region Stockholm har du dessutom rätt till fri sjukvård och erbjuds även extra ersättning vid föräldraledighet.
Alla anställda har 25 semesterdagar, från det år du fyller 40 går antalet upp till 31 dagar och till 32 dagar det året du fyller 50

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/690
Kontakt
  • Emma Morawski Enhetschef, 070-2675762
  • Magdalena Jansson Bitr. enhetschef , 076-5697262
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Liisa Holtay, 08-12340484
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Tillbaka till lediga jobb