Vi söker sjuksköterskestudenter och läkarstudenter som vill arbeta hos oss som omvårdnadsassistenter på Danderyds förlossning och eftervård i sommar!

 

Vårt anställningserbjudande

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus är mitt i en positiv, spännande och omfattande förändring inom obstetriksektionen! Vi planerar för ett nytt kvinnohus med bland annat en normal- och en specialistförlossning.

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Vi har förtätat bemanningen inom hela obstetriken och har infört nya arbetssätt. Vi värnar om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Danderyds förlossning och eftervård består av:

  • Förlossningsavdelning.
  • Avdelning 16 som är en antenatal- och medicinsk eftervårdsavdelning.
  • Avdelning 17 som är en medicinsk eftervårdsavdelning samt har ansvar för planerade kejsarsnitt.
  • Hotell-BB som vårdar kvinnor efter normala förlossningar samt har ansvar för återbesöksmottagningarna (har inga omvårdnadsassistenter). 

Arbetsbeskrivning

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja familjen och att vårda kvinnor och barn utifrån deras individuella behov. Som omvårdnadsassistent arbetar du nära den ansvariga barnmorskan och ansvarar för kontroll av vitala parametrar och dokumentation av dessa, mobilisering och omvårdnad.

Du kommer att erbjudas introduktion som anpassas utifrån tidigare erfarenhet.

 

Kvalifikationer

Sjuksköterskestudent som genomfört minst fyra terminer eller läkarstudent som genomfört minst fem terminer. Erfarenhet inom vården är önskvärt och meriterande, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet.

 

Övrigt

Det finns två möjliga anställningsformer:

  • Allmän visstidsanställning vilket innebär arbete dag, kväll och helg, heltidsmått 37:00 timmar/vecka. Sysselsättningsgrad 75–100 %. 
  • Timanställning.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/566
Kontakt
  • Maria Ahlbom, antenatal- och BB-avdelning 16, 08-12359509
  • Emelie Larensvärd, BB-avdelning 17, 08-12358808
  • Jenny Westholm, förlossningen, 08-12359430
Facklig företrädare
  • Kommunal Fackexpedition, 010-4427000
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb