Geriatrik

Motiveras du av att arbeta med rehabilitering med inriktning allmängeriatrik? Gillar du att arbeta i team med kunniga och engagerade medarbetare? Välkommen till vår geriatriska klinik i Jakobsberg!

Nu behöver vi stärka upp med en arbetsterapeut i vår arbetsgrupp med kunniga och engagerade kollegor. Motiveras du av rehabilitering och har ett intresse för den äldre patienten? Vill du arbeta på en trivsam arbetsplats med ett välfungerande teamarbete och närvarade ledning. Välkommen att söka till oss på Jakobsbergsgeriatriken!

En av våra arbetsterapeuter påbörjar masterutbildning och kommer att vara studieledig en tid framöver. Därför söker vi nu en arbetsterapeut till vår geriatriska vårdavdelning med inriktning allmängeriatrik. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, dietist och kurator är också en del av teamet.

Här erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del. Vi arbetar för ständig utveckling och förbättring med patienten i centrum. Du kan vara med och bidra i detta arbete.
 
Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk, neurologisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. Intagning sker dygnet runt i ett nära samarbete med akutsjukhusen i Stockholms län. Verksamheten har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredning samt ett team för Förstärkt utskrivning med möjlighet att göra hembesök. 

 

Kvalifikationer
Krav: Leg arbetsterapeut. 
Meriterande: Tidigare arbetslivserfarenhet från geriatrisk- eller somatisk slutenvård alternativt primärvårdsrehabilitering.

 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande samtidigt som du sätter patientsäkerheten i första hand. Du delar gärna med dig av din kunskap och idéer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter
Planera patientens rehabilitering tillsammans med patienten, teamet och närstående. Arbetsuppgifterna innefattar ADL-bedömning och träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, överrapportering till primärvårdsrehab/neuroteamet, kognitiv bedömning/MMSE. Aktivt deltagande vid teamronder. Stöd för övrig personal i bla hjälpmedelsfrågor.


Vi erbjuder även
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år.

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.

SLSO´s förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling.

 

Övrigt
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jakobsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/355
Kontakt
  • Eva-Sofie Nilsson enhetschef, 08-12342130
Facklig företrädare
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-02-17

Tillbaka till lediga jobb