Välkommen till Rinkeby vårdcentral! Vi är en väletablerad mottagning med nöjda patienter och stabil personalgrupp. Vi verkar i ett mångkulturellt samhälle och har ca 9 000 listade patienter. Vi har 10 läkare varav 4 allmänspecialister, en specialist inom invärtesmedicin och endokrinologi.

Rinkeby vårdcentral och vår personal har tidigare fått utmärkelse för vårt målmedvetna förändringsarbete och vår engagerade personalgrupp. Tillsammans har vi lyckats öka vår tillgänglighet och ser nu att du i den här rollen kommer kunna tillföra mycket till vår verksamhet.

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler, flextid, friskvårdsbidrag och kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession.

Vårdcentralen ligger centralt i Rinkeby centrum, T-bana tar ca 20 minuter från T-centralen.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentralen som leg läkare.

Du kommer att ha möjlighet att arbeta med förbättringsarbete och ha en aktiv roll i vårdcentralens utveckling tillsammans med övrig personal.

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare och har du erfarenhet inom primärvård är det meriterande. Kunskaper i journalsystemet Take Care är och god datorvana önskvärt.

Personliga egenskaper:
Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och i team samt ta egna beslut. Du kommer vara en del av vårt team som arbetar med olika kvalitetsgrupper. Du tycker om att samarbeta och driva fram förbättringsförslag.

Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande. Bra bemötande med patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidaretjänst som ST-läkare. Tjänsten är på heltid.

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rinkeby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/321
Kontakt
  • Havise Koyuncu, Verksamhetschef, 073-9661403
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarförbundet, maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-02-01

Tillbaka till lediga jobb