Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, Specialiserad vård, Tandvård

Har du intresse för hälso- och sjukvårdssystemet och vill bidra till tandvårdsenhetens arbete att ge länets barn och ungdomar tillgång till tandvård av god kvalitet? Välkommen att söka till oss!

Om oss

Tandvårdsenheten är en del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen (HSF), Region Stockholm. Tandvårdsenheten planerar, beställer och följer upp tandvårdsverksamheten för barn- och ungdomstandvård samt regionfinansierat tandvårdsstöd för vuxna. En annan viktig uppgift för enheten är att bistå politikerna i olika beslutande nämnder med kunskap och fakta som underlag till politiska beslut. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i huvudsak med löpande handläggning av avtalsansökningar och avtalsuppföljning inom enhetens tre vårdvalsområden för barn- och ungdomstandvård. Du tar fram underlag inför politiska beslut.  Vid behov utreder du och skriver rapporter. Du ger telefonservice till vårdgivare och befolkning avseende regelverken för den regionfinansierade tandvården samt utför viss fakturaadministration och allmänna administrativa uppgifter.

Du arbetar både självständigt och i team och har ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. 

Kvalifikationer

Du har relevant grundutbildning på högskolenivå, exempelvis samhällsvetenskap, eller folkhälsovetenskap. Du har något eller några års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller inom administration. Det kan vara meriterande om du har erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation och har erfarenhet av att utreda och skriva rapporter.

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, noggrann, strukturerad och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetssituationer och olika IT-system. 

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom mycket arbete sker i team, nära övriga medarbetare på enheten. Det är också viktigt att du har god förmåga att skapa bra relationer med vårdgivare och andra samarbetspartners. 

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen.

Vi sitter i nya fina lokaler på Lindhagensgatan 98. Hit tar du dig enkelt med tunnelbana eller buss.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan bifoga ditt CV och ett personligt brev. När du ansöker kommer du också få besvara ett antal frågor. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Hammarlund, karin.hammarlund@regionstockholm.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/267
Kontakt
  • Karin Hammarlund, 072-5822970
Facklig företrädare
  • Linnea Pettersson, SACO, 08-12313142
  • Heléne Söderholm, Vision, 08-12314054
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-1231394
  • Anneli Sandberg, Vårdförbundet, 08-12313897
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb