Vi söker dig som har intresse av akutsjukvård inom kardiologisk omvårdnad och vill fördjupa och utveckla dina kunskaper!

 

Vårt anställningserbjudande

För oss är din arbetsmiljö viktig och vi lägger fokus på att skapa en hälsosam arbetsmiljö för dig. Bland annat har vi tagit bort stämpelklockan och arbetar med förtroendetid. Du ansvarar tillsammans med en undersköterska för fem patienter. På natten ansvarar du tillsammans med en undersköterska för sju till åtta patienter. Du har möjlighet till rotation på kliniken om intresse finns. Du tjänstgör två av fem helger.

På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege (Pro competence) för att du skall utvecklas i din roll som hjärtsjuksköterska. 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär fortlöpande övervakning av våra patienter med krav på hög omvårdnadskvalitet samt att du har god kunskap om omvårdnadsprocessen. Introduktion sker under handledning med erfaren kollega. Din fortsatta kompetensutveckling sker i samråd med vårdenhetschef och biträdande vårdenhetschef.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet från hjärt- eller akutsjukvård.

 

Personliga egenskaper 

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Som person är du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Du har även god förmåga att arbetsleda och prioritera ditt arbete. Du har god kompetens inom medicin och omvårdnad för att kunna ge våra patienter och deras anhöriga en professionell vård och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt 

  • Tillsvidareanställning 80 – 100% eller efter överenskommelse.
  • Önskemål om treskift kan diskuteras.
  • Förtroendearbetstid 
  • Vi följer det nya arbetstidsavtalet med bland annat dubbelt natt-OB.
  • Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om Vårdavdelning 90 

Vårdavdelning 90 är specialiserad på arytmier. Inom ramen för avdelningen utförs bland annat elkonverteringar av förmaksflimmer, pacemakeroperationer, medicininställning på grund av rytmrubbningar och elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter övernskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/134
Kontakt
  • Susanne Isberg, 08-12355733
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb