Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö? Har du ett särskilt intresse av belastnings- och stressrelaterade besvär och gillar öppenvård som arbetsform? Ta då chansen och sök detta spännande uppdrag hos oss!

Vi söker nu en kollega till vår verksamhet inom personalvård och öppenvård inom rörelserelaterade besvär då en av våra kollegor ska vara tjänstledig.

Vi erbjuder

 • Ett strukturerat arbetssätt med tidiga insatser för personal vid Karolinska Universitetssjukhuset med belastnings- och stressrelaterade besvär från rörelseapparaten med det övergripande syftet att minska sjukfrånvaro.
 • Arbetsuppgifter med hög grad av självständighet där patientgruppen själv tagit initiativ till kontakt och oftast har en stark motivation till eget ansvar.
 • Nära samarbete med mycket erfaren sjukgymnastkollega och med goda möjligheter till klinisk kompetensfördjupning inom beteendemedicin. Klinisk mentor/handledare och individuellt anpassad introduktion.
 • Öppenvårdsarbete vid enhet med mycket väl anpassade och utformade lokaler.

Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter arbetet med att forma och utveckla verksamheten utifrån patientens behov och att arbeta i interprofessionella och interdisciplinära team. En del av denna utveckling är att arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans bildar en gemensam medicinsk enhet med cirka 200 medarbetare. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns inom såväl slutenvård som öppenvård och i de flesta av sjukhusets specialistområden.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Tjänsten är förlagd till sektionen Akut och Reparativ medicin i Huddinge med cirka 20 medarbetare med huvudsaklig inriktning mot ortopediska patientgrupper.

I dina arbetsuppgifter ingår öppenvårdsmottagning för personalpatienter enligt särskilt utformad modell samt öppenvårdsmottagning av patienter från sjukhusets akuta och planerade ortopediska verksamhet. Du har ett nära samarbete med kollegor inom öppenvården samt remitterande läkare inom ortopedi.

Intervjuer till tjänst sker fortlöpande. Anställningen avser ett vikariat på sex månader med start 230301 eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

 • Har ett tydligt intresse av beteendemedicin och öppenvårdsmottagning av patienter med besvär kopplade till rörelseapparaten.
 • Har en vana att självständigt bedöma, vägleda och behandla patienter med besvär från rörelseapparaten.
 • Har en god förmåga till att planera och organisera sitt eget arbete och har lätt för att samarbeta och kommunicera med patienter, kollegor och andra yrkesprofessioner på sjukhuset.
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och trivs med att arbeta mot mål och fokuserar på resultat.
 • Har väl grundade och tydliga värderingar samt förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är mån om att följa Karolinskas olika rutindokument inklusive basala hygienrutiner och klädregler.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast.

Meriterande:

 • Magisterexamen.
 • Erfarenhet av öppenvårdsmottagning med inriktning mot beteendemedicin, belastnings- och stressrelaterade besvär.
 • Erfarenhet av öppenvårdsmottagning för patienter som genomgått ortopedisk kirurgi.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-06 eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/115
Kontakt
 • Thomas Larsson, 073-6681741
Facklig företrädare
 • Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna, 08-12381655
Publicerat 2023-01-10
Sista ansökningsdag 2023-02-20

Tillbaka till lediga jobb