Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling, hjärtstegutbildningar och rotation inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

 

Vårt anställningserbjudande

Hjärtsviktscentrum består av en kardiologisk vårdavdelning tillsammans med vår dagvårdsenhet. Vi ger dig en bred kompetensutveckling där du ges möjligheten att möta både den inneliggande patienten och dagvårdspatienten.

Vi har ett pedagogiskt fokus där patient och lärande står i centrum. Vi arbetar i team med patientfokuserad handledning vilket innebär att du som handledare har två studenter som är placerade på fasta salar. Till oss kommer sjuksköterskestudenter från termin 3 och 6 och undersköterskeelever. 

Såhär säger en medarbetare om hur det är att jobba på hjärtkliniken:  

" - Utvecklingsmöjligheterna, patientgruppen och den goda stämningen. Kliniken har även ett omfattande utbildningsuppdrag vilket är utvecklande för mig som handledande sjuksköterska."- SSK/AKA, Hjärtkliniken

Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan och introduktion under handledning. Din kompetensutveckling sker i samråd med din närmsta chef. 

Och du… efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska eller efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska. Eller är du kanske sugen på att fördjupa dina kunskaper inom hjärtsjukvård med magisterexamen? Låter det spännande? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sjuksköterska sker professionellt med patienten i fokus därför ställs det höga krav på både omvårdnad som medicinsk kompetens. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med handledarutbildning och kardiologisk erfarenhet.

 

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du har en förmåga att kunna leda och fördela arbetet även i pressade situationer. Som person är du ambitiös och ser möjligheter. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/33
Kontakt
  • Marie Arveklint, 08-12357461
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb