Vill du jobba i ett mångkulturellt område där du möter människor från världens alla hörn på ett och samma ställe? Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad och får så mycket tillbaka?

Vi på Husby-Akalla vårdcentral söker dig som vill växa med oss till den bästa versionen av dig själv!

Välkommen till vår unika arbetsplats med gyllene möjligheter!

Husby-Akalla vårdcentral är en väletablerad mottagning där vi har hela världen som arbetsfält. Vårdcentralen har ca 6 000 listade patienter. Vi ligger centralt beläget i Akalla centrum, endast någon minut från T-banestationen och nära E4 an. Med tunnelbanan tar det ca 20 minuter från T-centralen att ta sig till oss. Det är en liten och trevlig vårdcentral som fått auktorisation att driva vård i Landstingets regi med ett AVC-uppdrag, akademisk vårdcentral.

Husby Akalla akademiska vårdcentral är en husläkarmottagning med hemsjukvård, diabetes- och psykosocialmottagning som genomgår just nu en spännande utvecklingsfas. Vår vision är vi ska bedriva den bästa primärvården i Stockholm inom snar framtid, vilket vårt team beskriver som: ”En hälsosam och attraktiv arbetsplats som erbjuder vård av hög kvalitet, med kontinuitet, patientsäkerhet och lättillgänglighet i fokus.”

Hemsjukvården har en ansvarig geriatriker som arbetar i ett välfungerande team bestående av distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterskor.

Vår läkargrupp prioriterar och värdesätter kontinuitet efter egen rimlig patientlista (ca 1200), strukturerade arbetssätt, kvalitet och kompetensutveckling. Hos oss får du även möjligheten att vara med och forma din egen tidbok efter dina individuella förutsättningar.

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med goda arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö, en trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang, "högt i tak", och ett modernt ledarskap med lyhördhet, delaktighet och tillit i fokus. Du får förmåner i form av flextid, friskvårdspeng samt kontinuerlig kompetensutveckling som anpassas efter dina behov och drivkrafter.

Vi kan även erbjuda dig möjligheter till variation i din kliniska vardag genom att delta i allmänläkaruppdraget på BVC- eller MVC-mottagning i närområdet Kista om intresse för detta finns.

Är du intresserad av forskning finns möjligheten att aktivt delta i forskning och utveckling genom vårt uppdrag som akademisk vårdcentral.

Blir du stimulerad av att delta i utvecklingen av verksamheten med innovativa idéer, nya arbetssätt och uppstart av nya processflöden och mottagningar har du definitivt kommit rätt.


Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av kliniskt arbete på vårdcentralen som allmänläkare med ansvar för en egen lista med patienter samt handledning av ST-läkare. Tjänstgöring på BVC eller MVC om intresse finns.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av och är intresserad av utvecklingsprojekt och kvalitetsarbeten då verksamheten just nu går igenom en ny fas med satsningar på hög vårdkvalitet, patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Kvalifikationer:
Leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin eller annan relevant specialitet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att handleda studenter och kollegor, har pedagogisk handledarutbildning och gärna intresse av utvecklingsprojekt och kvalitetsarbeten.

Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda kunskaper, gott omdöme och en helhetssyn….

……så är du också intresserad och nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund, vår befolkning kommer från världens alla hörn och det ställer krav på vår kulturella medvetenhet.
Du trivs med att arbeta kreativt med både patienter och arbetskamrater. Vi har en verksamhet under förändring och ser gärna att du har stort intresse för utveckling och förbättringsarbete.
Du är en kvalitetsmedveten lagspelare som vill vara med och utveckla vårt team och alltid arbetar med patienten i fokus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10057
Kontakt
  • Sumaya Al-Shakarji, Verksamhetschef, 070-2634120
Facklig företrädare
  • Humera Memon, Läkarföreningen, 073–6200752
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-05-02

Tillbaka till lediga jobb