Avancerad sjukvård i hemmet ASIH

Vill du ta hand om en patient i taget, planera din egen dag med en paus i bilen och frisk luft mellan dina patientmöten? Vill du arbeta i team med kompetenta kollegor? ASIH Långbro park erbjuder en regionbaserad, välfungerande verksamhet som är uppskattad av patienter, närstående och medarbetare. 

På ASIH vårdar vi svårt sjuka patienter i hemmet men utför ingen basal omvårdnad, detta sköter patienten själv, hemtjänst eller anhöriga. Vårt uppdrag är att se till att patienter och närstående får stöttning under tuffa behandlingar, kroniska sjukdomstillstånd samt god vård i livets slutskede. Vi ger blodtransfusioner, intravenös antibiotika, injektioner, tar blodprover, hanterar infusionspumpar, näringsdropp och vätskedropp, vätskedrivande mm i patientens egen bostad för att möjliggöra ett så gott liv som möjligt, där patienterna i möjligaste mån kan koncentrera sig på annat än sin sjukdom. Vi är kreativa och anpassar vården utifrån våra patienter och deras anhörigas önskemål i den mån det går. Vi arbetar oftast ensamma hos patienten men har alltid teamet med läkare, sjuksköterskekollegor och paramedicin ett telefonsamtal bort.  

Du bör vara trygg som sjuksköterska men kommer alltid ha dina fantastiska kollegor att fråga och be om hjälp när du behöver. Du får gärna prata fler språk än svenska och kan tyvärr inte vara överkänslig mot starka dofter, rökning, pälsdjur etc. då vi arbetar i patienternas hem.  

Blir du nyfiken och vill veta mer? Hör av dig, kom gärna och hospitera hos oss!  

Läs mer om oss på www.asih.sll.se  

Arbetsuppgifter  
Avancerade omvårdnadsåtgärder i patientens hem. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och planerar vården i verktyget Epsilon (f.d. MobilKlinik).  

Anställningsform  
Tillsvidareanställning. Heltid. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse av ASIH och palliativ vård.  
Körkort och körvana är ett krav.   
Svenska motsvarande lägst nivå C1. Vi ser gärna att du pratar ett andra språk också.   

Vi erbjuder

- Vi har en introduktionsprocess som pågår i 1 år

- Mentorskap

- Handledning var 3:e vecka

- Reflektion 1 gång i veckan.

- Flextidsavtal

- Friskvårdsersättning

Övrig information

Var ligger arbetsplatsen? 
Arbetsplatsen ligger i Fruängen, Stockholms län. 

Läs mer om oss på www.asih.sll.se 


Då du arbetar i patienters hem kan du inte vara överkänslig. Pälsdjur, rökning, starka dofter och andra allergener kan förekomma. Arbetet kan också vara fysiskt påfrestande då vi inte alltid kan anpassa arbetsmiljön i andras hem.

Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt:
Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO, tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning samt reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 tim./v.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9794
Kontakt
  • Lotta Krantz, 08-12349990
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340488
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-02

Terug naar vacatures