Tiohundra AB, Sommarannonser *

Vill du ha ett av samhällets viktigaste jobb? Vi söker sommarvikarier med intresse för att arbeta med äldre personer där respekt och delaktighet genomsyrar vårt arbete dygnet runt. 

 

Om tjänsten

Som sommarvikarie kommer du att ersätta ordinarie medarbetare som har sommarsemester. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Utifrån de äldres individuella behov kommer du att hjälpa/stödja de med bland annat personlig hygien, klädsel, tvätt, städ, förflyttningar, social samvaro och aktiviteter. 

 

Om dig

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med äldre personer. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du är driven, har god samarbetsförmåga och verkar för god arbetsmiljö på arbetsplatsen. 

Då Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du även är finsktalande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Om oss

Välkommen till August Jansgården som är ett vackert demensboende med 35 lägenheter ganska centralt i Hallstavik. Boendet är uppdelat i två huskroppar med totalt fyra enheter. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och BPSD-registret. Respekt och delaktighet genomsyrar vårt arbete dygnet runt. Vår målsättning är att skapa ett boende som vi själva skulle välja att bo på.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 4 - 8 veckor
Ort Hallstavik
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9385
Kontakt
  • Anette Sandin, Bitr. Enhetschef, 08-12330331
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb